Hae
Johanna Tolppola

Mikä Tekee Mut Onnelliseksi Nyt

Viime aikoina musiikin kuuntelu on mulla noussut ihan uusiin atmosfääreihin. Musiikin suhteen oon aika kaikki ruokainen, mutta jostain syystä tällä hetkellä on uponnut suomalaiset artistit.

Kun kuuntelen mun tän hetkisiä lempparibiisejä, niin musta tuntuu että ajatus laukkaa ja tulee mietittyä vaikka ja mitä. Tämän ansioista tämäkin kirjoitus syntyi. 😀

Monessa mun kirjoituksessa puhun onnellisuudesta ja siitä miten siihen tulisi pyrkiä joka päivä. Pitää tehdä asioita, jotka tekee onnelliskesi juuri tässä hetkessä. Joskus se saattaa kiireen keskellä unohtua.

Nyt  halusin kertoa teille niistä asioista mitkä tekee mut onnelliskesi juuri tässä hetkessä.

  1. Kiireettömät aamut

Rakastan kiireettömiä aamuja, kun voin syödä aamupalaa ja juoda kahvia rauhassa, joko katsellen netflixiä tai kuunnellen musiikkia. Näin pääsen asennoitumaan rauhassa mun tulevaan päivään.

2. Musiikki

Niin kuin mainitsin, niin musiikin kuuntelu on mennyt ihan uudelle levelille. Pystyn musiikin kautta  jotenkin käsittelemään kaikkia ajatuksia ja tunteita; niin negatiivisia kuin positiivisiakin. Ja yleensä kun kuuntelen musiikkia niin sekin on sellainen mun oma hetki.

3. Ystävät ja perhe

Ystäviä olen nähnyt todella paljon ja on ollut kyllä ihana sosialisoitua. Mulla on ihan mielettömiä ihmisiä ympärillä ja oon enemmän kuinkiitollinen heistä jokaisesta.

4. Liikunta

Liikunta tuo mulle edelleen sen hyvän olon tunteen vaikka en takaisin kunnon treenien pariin ole vielä päässytkään. En malta odottaa, että pian pääsisin rankaisemaan sitä rautaa tämän satujumpan sijaan. 😀

Nämä asiat tekee mut tällä hetkellä onnelliseksi.  Mitkä asiat tekee teidät onnelliseksi?

Näyttökuva 2015-10-3 kello 20.31.54

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *