Hae
Johanna Tolppola

Tämän Hetkinen Fysioterapiani

Tällä hetkellä mun treenit koostuu niin sanotusta Satujumpasta. Eli fysioterapiasta.

Nyt on jo kahdeksan viikkoa oltu ilman kovaa treeniä ja voin sanoa, että ikävä kunnon treenien pariin on kova. Selkä on onneksi parempi, mutta ei kumminkaan siinä kunnossa, että voisin sillä kunnolla treenata.

Eli kaikki treenit koostuu edelleen fysioterapiasta. 

Tällä hetkellä joka aamu avaan jalkapohjat pallolla. Eli rullailen jalkapohjia auki kovalla pallolla. Naksuu muuten ihan hyvin. 😀 Tämän jälkeen teen fysioterapeuttini määräämiä liikkeitä joilla vetreytän alaselkää ja amalla aktivoin syviä vatsalihaksia, jotta heti aamusta saan sen korsetin ns. kuntoon. Lopuksi venytän vielä lonkankoukistajat/etureidet. Tämä on se mun aamunstartti.

Kaikki ne päivät jolloin en näe fysioterapeuttiani, niin teen salilla mulle määrätyt liikkeet. Kaikki liikkeet pitää sisällään syvien vatsalihasten aktivointia, selän hallintaa ja takareisien/etureisien/lonkankoukistajan venytyksiä. Tämän teen aina Myyrmäen uudessa Fressissä. Tekee mielelle hyvää, että pääsee salille nämä tekemään.

Tapaan tällä hetkellä omaa Fibacossa fysioterapeuttiani 1-2 kertaa viikossa ja hänen kanssaan treenataan aina noin tunti. Tehdään aika samoja liikkeitä mitä yksinkin, mutta valvovan silmän alla ja koko ajan otetaan uusia liikkeitä mukaan kuvioihin.

Eli kyllä treeniä tulee, mutta se on vaan hyvin hyvin kevyttä. Tuntuu, että kaikki lihakset lähtee pois jne, mutta en nyt mieti sitä. Tiedän sen, että kun pääsen takaisin kovien treenien pariin, niin lihaspaineet tulee takaisin, niin jo pelkästään se helpottaa tätä omaa oloa. 😀

Näyttökuva 2016-1-18 kello 21.50.02

 

 

 

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Apua mikä on tuo ihana toppi? Mistä tuollaisia saa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *