Hae
Johanna Tolppola

Kiertolaisen Elämää

Nyt olen jonkun aikaa saanut (joutunut) elämään hieman kiertolaisena. Olen ollut omassa kotonani yötä vain muutaman yön. Muuten olen sitten yöpynyt suurimmaksi osaksi ystäväni asunnolla Töölössä ja välillä toisen ystäväni luona Kalliossa.

Oma asunto on edelleen myynnissä ja toivon, että se menisi mahdollisimman nopeasti kaupaksi, että pääsisin aloittamaan oman uuden elämän. Välillä iskee aikamoinen yksinäisyys, mutta pääosin fiilis on ollut ihan hyvä. On ihan mahtavaa, että olen päässyt asumaan ystävien luona ja voin sanoa kyllä kelpaa! Aikamoinen pudotus tulee olemaan sitten kun saan oman pikku yksiön jostain. 😀

Mulla muuten hiukset laittetiin taas viime viikolla ojennukseen juuri sopivasti Fit-lehden kuvauksia varten. Mun vakiokampaamo on Hairspot Lauttasaari. Suosittelen heitä kyllä lämpimästi. Pääsette tutustumaan heihin tästä. 

FullSizeRender

Hiukset: Hairspot Lauttasaari, Ripset: Sulo 

Olen nyt nähnyt melkein joka päivä ystäviä. Ihan outoa, että voin nyt sanoa, että mulla on jopa sosiaalinen elämä. 😀 On ollut todella ihanaa! Kiitos kaikille ystäville! <3 <3

Fysioterapiassakin on ollut helppo käydä kun matkaa siihen on n. 10 minuuttia. Selkähän otti hieman takapakkia, mutta nyt taas päivä kerrallaan myös sen kanssa. 🙂

Maanantaina olin muuten taas kynsihuollossa Detailed Beauty Salon:issa. Näistä tuli taas aivan upeat. Heillä on menossa muutto ja he muuttavat Mannerehimintielle nyt tammikuun lopussa. Käykäähän tutustumassa heihin tästä. 

Näyttökuva 2016-1-13 kello 21.11.48

Kynnet: Detailed Beauty Salon

Kivaa viikkoa kaikille!

Snäpissä on omasta päivästä aina enemmän materiaalia, niin tulkaahan seurailemaan myös sinne. 🙂 SC: johanonfitness

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *