Hae
Johanna Tolppola

Fit-Lehden Kuvaukset Ja Kuntotsekki

Eilen mun viikonloppu alkoi ihanissa merkeissä. Mulla oli nimittäin Fit-lehden kuvaukset mun kotikuntosalilla eli upouudessa Myyrmäen Fressissä.

Musta tulee juttua uudistuneeseen Fit-lehteen. Taisi olla toinen tai kolmas numero. Ilmotan kyllä täällä heti kun numero ilmestyy. 🙂

Kuvauksissa oli kivaa ja ihana oli laittautua ja poseerata kameralle. Tykkään!

IMG_1141

Fressi-logo2013_300dpi_rgb

Nyt lauantaina mulla oli sitten aikainen herätys, koska menin tapaamaan valmentajaani Harria Fitfarmin toimistolle jo klo 10. Oli ihana nähdä valmentajaa ja juteltiin paljon myös mun henkoht elämässä tapahtuvista muutoksista jne ja tuli hyvä mieli kun pääsi juttelemaan. No mitäs kuntoon tulee… no… Tyhjähän se on. Kaikki lihaspaineet on tipotiessään, koska a. en ole voinut selän takia edelleenkään treenata ja b. en ole syönyt. Kroppa näyttää tyhjältä. Nyt sitten on vaan pakko syödä. Sain luvan vetää kaikki vaikka smoothiena kunhan vaan saan tarpeeksi ruokaa koneeseen.

IMG_1138

Tultiin myös siihen tulokseen, ettei mun kannata ostaa kisalisenssiä tälle vuodelle. Selkä nimittäin taas kerran paheni ja se on ollut tänään todella kipeä. Tämän päälle kaikki muut muutokset niin syksyn kisoihin ei mitenkään saatas mua ehjänä maaliin saakka. Tottakai tämä hieman harmittaa, mutta toisaalta taas en halua lyödä turhaan päätä seinään. Nyt vaan haluan selkäni ja itseni kuntoon, jotta pääsen takaisin oikeiden treenien pariin ja saan kaikki ruuatkin syötyä mitä pitää.

IMG_1121

Onneksi sentään kesäkuntoon pääsen, koska sovittiin, että vedetään ennen kesää pieni välidietti ja jos saisin vaikka 5 kg pois, niin olisi todella jees. Oisin kyllä siihen ite supertyytyväinen. Ei kumminkaan lähdetä rääkkäämään kroppaa vaan katsotaan jos tippuu helpolla niin sit hyvä, mutta jos ei tipu niin sit ei tipu. 🙂

Tapaamisesta jäi taas kerran todella hyvä mieli. <3

Tapaamisen jälkeen näin vielä ihanan ystävän ja kahviteltiin Kaffissa. Oli kiva vaihtaa kuulumisia ja sian taas paljon positiivista energiaa itseeni!

Nyt sitten olen kotona ja lepuutan selkää. Toivottavasti lähtisi taas nopeasti parempaan päin.

Kivaa lauantaita kaikille!

 

 

Yksi kommentti

  1. Maija kirjoitti:

    Mikä selässäsi on? Olet varmasti hakenut apua jo monelta suunnalta, mutta etsi vielä! Itse löysin kiropraktikon joka tajusi kehoni, ja sain avun. Olin käynyt ennenkin eri kiropraktikolla tuloksetta ja monissa muissa hoidoissa. Toivon että sullekin löytyy helpotus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *