Hae
Johanna Tolppola

Minkälainen Vuosi Edessä

Nyt sitten voin todella sanoa että uusi vuosi ja uudet kujeet.

Eron julkistamisesta on nyt muutama päivä ja kyllähän tää rehellisesti sanottuna on yhtä tunteiden vuoristorataa. Itse olen vielä sellainen henkilö, joka ajattelee ja ehkä vähän liikaakin.

Ihan mahtavaa on ollut huomata minkälaisia ihmisiä mulla onkaan ympärillä niin ystävät, kaverit, tutut ja tuntemattomat ovat laitelleet viestejä ja olen saanut kutsuja joka paikkaan ettei tarvitsisi olla yksin.

IMG_1019

Pääsin myös ystäväni asuntoon pariksi viikoksi asumaan ihan kekustan viereen kun hän lähti ulkomaille. Tästä olen todella kiitollinen. <3 Jotenkin ihan mieletöntä minkälaisia ihmisiä voikaan olla! Mitään riitaa meillä ei herra A:n kanssa ole vaan ollaan soiteltu joka päivä ja tulen aina välillä olemaan kotonakin yötä. Nyt vain halusin ilmaa itselleni ja ajatuksilleni ja sen takia olen ollut poissa kotoa.

Tämähän ero tulee tietenkin muuttamaan aivan kaiken. Olen vielä sellainen ihminen joka rakastaa rutiineja ja ilman niitä tunnen olevani hukassa. Tämän takia yritän luoda nyt koko ajan niitä uusia rutiineja jotta saisin rakennettua oman tasapainoisen elämän.

IMG_1030

Tällä hetkellä ruoka on tuottanut myös ongelmia, koska en ole saanut oikein syötyä. Nälän tunnetta ei tule ja jos yritän jotain syödä niin sen alas saaminen on todella vaikeaa. Mutta olen nyt itselleni armollinen ja en jaksa nyt piiskata itseäni tästä vaan pyrin pikkuhiljaa myös palaamaan niihin ruokamääriin mitä minun tulisi syödä.

Olen nyt päättänyt, että tänä vuonna todella tulen poistumaan mun mukavuusalueelta. Aion elää tunteella, hetkessä ja kokeilla uusia asioita. Näillä uusilla asioilla tarkoitan lähinnä harrastuksia, kissanristijäisiä jne. Tänään on esimerkiksi mun ensimmäinen epämukavuusalue: Lätkäpelin katsominen sporttibaarissa. Ei mua siis ollenkaan, mutta annan tälle mahdollisuuden. Vasta kokeilemalla pystyn selvittämään mistä oikeasti pidän ja mistä en. Olen 15 vuotta ollut omalla tavallaan mukavuusalueella ja mun ei ole tarvinnut kauheasti heittäytyä, joten nyt opettelen kokonaan uuden asian eli heittäytymisen.

IMG_1048

Tulkaahan seurailemaan mua myös Instagramissa ja snapchatissä! Snäppiin tulee kyllä eniten matskua. 🙂

IG: Johannavaris

SnapChat: Johanonfitness

Tässä muuten kuva mun ihanista kynsistä! <3 Nämä on otettu tietenkin Detailed Beauty Nailsissä!

Käykäähän tekin varaamassa aika! Voitte soittaa ja varata ajan suoraan puhelimitse. Numero on: +358 45 617 4122 Tai voitte käydä tutustumassa heidän verkkosivuihinsa tästä. 

Heidän Instagram tilillään on ihan mielettömiä kynsiä joita he ovat tehneet, joten kannattaa hakea inspiraatiota myös sieltä. Instagramissa heidät löytää nimellä: @detailedbeautysalon

IMG_1054

 

2 kommenttia

  1. Mikko Laine kirjoitti:

    Moikka Johanna!! Rehellisiä ja aitoja ajatuksia/pohdintaa sinulta!! Jatka samalla asenteella kuin tähänkin asti, koska se tuntuu olevan rautaa. Tsemppiä tulevaan!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *