Hae
Johanna Tolppola

Rankin Vuosi On Nyt Ohi

Nyt on vuosi 2015 takana ja voin rehellisesti sanoa, että kyseessä oli minulle raskain vuosi ikinä.

Kun rakas ukkini menehtyi heti viime vuoden alussa, niin tiesin ettei vuodesta voi tulla hyvä. Koko vuosi sai jo heti alkuunsa mustan varjon ylleen. Vuoden mittaa tuli myös muita isoja ja ei niin isoja vastoinkäymisiä jotka olivat henkisesti aika raskaita. Kaikken kukkuraksi mulle on nyt tullut päälle joku kolmenkympin kriisi josta yritän päristellä pois. Ja olen siis 28 vuotias, joten kriisi on nyt muutaman vuoden etuajassa.

Kaikesta tästä huolimatta en halua ajatella, että koko vuosi olisi olllut pelkkää surua ja vastoinkäymisiä, koska vuoteen mahtui tietenkin paljon hyvääkin.

Olen saanut uusia ystäviä, syventänyt suhdetta valmentajiin, matkustellut, uusista kavereista on tullut ystäviä ja olen viettänyt mahtavia hetkiä ystävien ja perheen kanssa sekä ennen kaikkea olen oppinut kuuntelemaan omaa kehoani.

Koko vuosi on ollut minulle todella opettavainen ja kaikki opit mitä olen saanut koko vuoden aikana tulee kantamaan vielä pitkälle.

Toinen iso asia joka tapahtui vuonna on 2015 on se, että opin olemaan itselleni myös armollinen. Kuulostaa kauhean kliseiseltä, mutta tämä on täyttä totta. Olen aina, niin pitkään kuin muistan, ollut todella kriittinen itseäni kohtaan ja kaikista onnistumisista huolimatta olen aina harmitellut jotain. Joko on liian vähän lihasta tai liian pehmeä kunto jne. Aina olen löytänyt jonkun kohdan itsestäni johon en ole tyytyväinen ja saanut tästä kuulla itseltäni joka kerta kun katson peiliin. Nyt viimeisen puolen vuoden aikana jotain kummallista on tapahtunut pääni sisällä, koska olen lopettanut tämän. On muuten ”pikkasen” helpompaa. 😀 Ainahan jotain kehitettävää kropasta löytyy, mutta en jaksa siitä enää stressata. Nyt kun katson peiliin niin ajattelen, että kyllähän sieltä takaisin katsooo ihan näpsäkän näköinen mimmi. 😀 Päivät sujuu paljon paremmin! 😀

Tämä armollisuus näkyy myös muussakin toiminnassa. Mun päivä ei kaadu jos poikkean välillä ruokavaliosta tai juon sen lasillisen viiniä silloin tällöin. Hengissä olen edelleen ja korttipakkakaan ei ole romahtanut. Mikään näistä ei tarkoita ettenkö edelleen treenaisi tavoitteellisesti ja söisi suurinta osaa ruuistani ruokavaa’an kautta. Olen vain oppinut hölläämään. Ja sekin tekee muuten hyvää!

Tässä vielä erityiskiitokset viime vuodesta:

Kiitos perheelleni joka on ollut tukena koko vuoden ajan. Perheeseeni kuuluu myös lähimmät ystävät joita ilman vuosi olisi ollut entistäkin raskaampi.

Kiitos valmentajille mielettömästä tuesta ja tsempeistä, joita ilman olisin varmaan laittanut jo hanskat tiskiin.

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille koko vuodesta. Olette kaikki helpottaneet arkeani ja osasta teistä olen saanut ihan uusia ystäviäkin! Kiitos siitä!

Kiitos kaikille kavereille, tutuille ja tietenkin lukijoille ihanista kommenteista, tsempeistä jne. Olen todella kiitollinen kaikista viesteistä!

Olen joka uusi vuosi tehnyt uuden vuoden lupaukset sekä tavoitteet tulevalle vuodelle. Tällä kertaa päätin etten niitä tee, koska elämä ei mene niin kuin suunnittelee. Tällä kertaa tein lupausten sijasta toivelistan. Toivon tulevalta vuodelta mielenrauhaa, paljon onnellisia hetkiä, terveyttä sekä itseni kehittämistä niin fyysisesti kuin henkisesti.

Uskon, että tästä vuodesta tulee hyvä! <3

xoxo Johanna 

481349_10153990616471542_6882560709375044841_n

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *