Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Energiaa Päivään

Kaupallinen yhteistyö: Evoke

Tää viikko on mennyt taas hurauksessa ohi. Oon juossut taas ympäri kaupunkia. Oon ollut töissä, nähnyt kavereita ja käynyt treenaamassa mun fysiojuttuja.

On kyllä ollut todella kiva viikko ja nyt on sitten vielä uusi vuosi. Huomenna kirjoitan koosteen koko vuodestani ja siitä mitä vuosi on minulle antanut ja sen miten lähden ensi vuoteen. 🙂 Voin sanoa ettei helppo vuosi ole ollut takana, mutta sitäkin opettavaisempi.

Nyt kun on ollut hieman kiirettä, niin on ollut kyllä hyvä kun oma jääkaappi on ollut täynnä mun yhteistyökumppanilta saatuja Evoke Natural Energy -juomia. On niin kätevää vaan napata mukaan tällainen juoma ja ottaa siitä lisää luonnollista energiaa päivään!

Oon myös tehnyt taas mun smoothieita ja niihin aina laitan Evokea sekä heidän Inkivääri-tuotteita. Tällä hetkellä laitan aina pienen ripauksen Inkivääri-siirappia! Tulee niin ihanan makuista! Käykäähän tutustumassa heihin tästä. 

Tänään on muuten viimeinen päivä varata aika Biosignature-mittaukseen tarjoushinnoin! Pääsette katsomaan mistä on oikein kyse tästä ja postauksen lopussa on tarjoushinnat. 🙂

Tulkaahan muuten seurailemaan mua myös Instagramiin: @johannavaris ja Snapchattiin. Snäppiä päivittelen käytännössä koko ajan. 😀 SC: johanonfitness

Ihanaa uutta vuotta kaikille!

Näyttökuva 2015-12-31 kello 10.48.14

DSC02431

Näyttökuva 2015-12-31 kello 10.48.50

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Evoke

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *