Hae
Johanna Tolppola

Joulu Vietetty

Nyt on joulu ohi. Tuli kyllä levättyä, syötyä ja vietettyä aikaa perheen kanssa. Jouluaattona olin äitini luona ja joulupäivän isäni luona. Ihanaa oli! Ja kitios ihanista lahjoista kaikille!!

Oon tarkoituksella ottanut myös joululomaa bloggaamisesta ja sen takia kirjoituksia on tullut normaalia vähemmän. Tammikuussa sitten palaan mun normaaliin kirjoitustahtiin.

Edelleen olen joka päivä käynyt tekemässä salilla mun fysioterapia-juttuja eli kunnon treenaamiseen en ole vielä päässyt. Onneksi nyt ollaan fysioterapiassa siinä vaiheessa, että kyllä mulle sielläkin hiki jo tulee.

Hauskoilta tilanteilta ei olla vältytty tälläkään kertaa. Tai no ne hauskat tilanteet on kyllä ollut mun pään sisällä eikä muut osapuolet ole sitä tajunneet.

Esimerkkinä kun olin fysioterapiassa ja mun valmentajana siellä on varmaan joku mun ikäinen miespuolinen henkilö. Todella ammattitaitoinen ja hyvä valmentaja. No joka tapauksessa tällä viikolla tehtiin sitten liikettä jonka nimi oli ”avustettu venytys”.

Venytettiin mun takareittä yksi reisi kerrallaan, koska ne ovat aivan jumissa. No varmaan mietitte minkälainen veytys on kyseessä. Jos muistatte Bring It On -elokuvan ja siinä mies cheerleederit teki nais cheerleedereille tätä avustettua venytystä ja sen jälkeen kaikki koulun pojat halus mukaan joukkueeseen. 😀

Eli käytännössä venytys tehdään niin, että olen selällään maassa. Toinen jalka suorana maassa ja toista jalkaa venytetään melkein suorana mun päätä kohti. Ainut on vaan että venyttäjä on mun päällä tässä. Eli venyttäjän toinen jalka pitää mun maassa olevaa jalkaa paikoillaan kun sitten ilmassa oleva jalka nojaa venyttäjän olkapäähän ja siitä sitten miten lähemmäs venyttäjä tulee mua niin sitä enemmän takareisi venyy.

Mulla oli tasan kaksi asiaa mitä mietin kun olin tässä asennossa. Ensimmäinen oli: Vältä katsekontaktia! Koska se olis aivan liian kiusallista olla tässä asennossa ja katsoa vielä silmiin! Ja toinen asia oli: Yleensä pitäs olla takana vähintään kolmet treffit, että päästään lähellekkään tätä asentoa. 😀 Tän jälkeen meinasin kyllä sanoa, että valmentaja olis vähintään yhdet kahvit velkaa tästä. 😀 😀

Mutta joo onhan se kivaa, että se fysioterapia on myös hauskaa. 😀

Jos et muuten ole lukenut juttuani Biosignature-mittauksesta niin käyppäs lukemassa se täältä! Yleisön pyynnöstä blogitarjouksia ollaan jatkettu niin, että tarjoushinnat on voimassa vuoden loppuun asti eli vielä vajaan viikon!

Kiitos myös kaikille jotka antoi hyviä vinkkejä ja kommentteja ensi vuoden suunnitelmiin! Kaikkia tullaan varmasti kuuuntelemaan. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti! 🙂

IMG_0849

IMG_0829

IMG_0844

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

2 kommenttia

 1. Jaana kirjoitti:

  Toivottavasti fysioterapia ”puree” ja pääset takaisin punttien pariin.
  Vähän sytytti hitaasti, mutta kerroit jossakin aiemmassa postauksessa käyneesi Vuokatin Katinkullan salilla tekemässä harjoituksia. Olisi mukava kuulla, mitä mieltä olit salista ja sen varustelusta, kun olen joskus miettinyt ko. salille kortin ostamista. Onko siellä riittävästi vapaita painoja vai pelkästään laitteita yms.?
  Tiedustelit myös aiemmin mahdollisia blogin aiheita. Itse tietenkin kiinnostaa salitreenit ja tottakai haluan kuulla, miten selkäsi kuntoutuminen edistyy, kun itsekin on kärsinyt vuosia selkäongelmista.
  Hyvää ja menestykseksästä alkavaa vuotta 2016 ja kiitokset hyvistä kirjoituksista tähän saakka
  Ps. Kuvat on ihan hyviä.

  • johannavaris kirjoitti:

   Hei! Kiitos kommentista! Joo kyllä kävin viikon treenailemassa Vuokatin Katinkullassa. Siellä omaan makuun oli hieman liian vähän tilaa ja jos sattuu olemaan ruuhkaa niin varmasti laitteisiin joutuu jonottamaan hieman enemmänkin. Pääsin kurkkaamaan Angry Birds puistossa olevaan saliin ja siellä näytti olevan enemmän tilaa ja parempi laitevarustelu. 🙂 Kiitos vinkeistä! Kyllä varmasti näistä tulen ensi vuonna kirjoittamaan ja heti tammikuussa kattavan raportin selälle tehdystä fysioterapiasta. 🙂 Hyvää uutta vuotta myös sinulle! 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *