Hae
Johanna Tolppola

Mitä Ensi Vuonna?

Täällä lomalla olen kovasti miettinyt, että mitä juttuja voisin tuoda lisää tänne blogiin ja kehittää myös blogia ensi vuonna eteenpäin.

Tähän ottaisin mielelläni teiltä lukijoilta joitakin palautteita ja ideoita!

Mitä te haluaisitte, että blogissa tulee ensi vuonna olemaan?

Haluatteko omia lempitreenejäni/treeniliikkeitä?

Jatketaanko JohanOnTreenit-videosarjaa?

Teenkö enemmän reseptipostauksia?

Pitäisikö kuvat olla laadukkaampia ja pitäisikö laittaa enemmän kuvia?

Haluatteko enemmän arvontoja / kilpailuita?

Auttakaa mua tuomaan tänne sellaista sisältöä joa teitä kiinnostaaa. 🙂

Kaikkien kommentoijien kesken arvon myös yllätyspalkinnon!

12301663_10153941163341542_8023711218747168489_n

 

 

13 kommenttia

 1. Tk kirjoitti:

  Kuvien pitäs ainakin olla TODELLA paljon laadukkaampia…… Nää nykyiset on hävettävän huonon laatuisia. Pimeitä, suhruisia, eikä niistä saa mitään selvää.

  • N kirjoitti:

   Olen eri mieltä. Musta on kiva kun kuvat ovat elämänmakuiset eikä sellaisia hienosteltuja ja aseteltuja mitä monesti ovat kun kunnon kameralla lähtee kuvaamaan. Toki elämänmakuisia kuvia voi myös ottaa järkkärillä mutta ei silti ole sama fiilis välttämättä 😀

 2. Mariem kirjoitti:

  Moi! Tykkään postaustyylistäsi, tekstit on sopivan pituisi ja selkeästi jaoteltuja. Myös tuote-esittelyt ja yhteistyöt on kivoja, asun pääkaupunkiseudun ulkopuolella, joten eniten kiinnostaa nettikaupat tai vastaavat. Myös Mr. A:n vierailutekstit on hauskoja 🙂

 3. Salla kirjoitti:

  Treenipostaukset kiinnostaa, etenkin treeniliikkeet. Videosarja on ollut kiinnostava!
  Myös sun päivän seuraaminen kiinnostaisi. Tsemppiä kuntoutukseen, hyvää loman jatkoa!!
  ?

 4. Anne kirjoitti:

  Ainakin vähemmän niitä ”Olin neiti Y:n ja herra A:n kanssa syömässä ja sitten menin neiti K:n kanssa salille”. Ymmärrän, että blogi on sulle vähän päiväkirja, mutta lukijana tuollaisesta ei saa mitään irti. Kaipaisin enemmän pohdiskelua, vinkkejä ym. Hassuttelutekstit on olleet kivoja ja esim kun välillä on ollut mies äänessä.

 5. jensu kirjoitti:

  JohanOnTreenit-sarja on ollut tosi kiva. Pitkiä videoita harvoin jaksan katsoa ainakaan kokonaan, mutta kuvia ja treeniohjeita tykkään katsoa ja lukea ja saan niistä ideoita omaan treeniin. Ja ylipäätään kaikki treeniin liittyvä kiinnostaa, eli sinun lempitreenit ja -liikkeet olisi mielekiintoisia. Kuvat on aina kivoja ja ne havainnollistaa usein liikkeitä hyvin. Laatu on ollut tähänkin asti ainakin omaan makuun sopiva, salilla kuvaamiseen riittää kännykkä ihan hyvin.

  Myös jokapäiväisestä elämästä on ollut mukava lukea. Nyt kun selkäsi on oikutellut, olen seurannut kuulumisiasi, vaikka olen aika huono kommentoimaan. Täällä siis pidetään peukkuja, että vointisi paranee ja kuntoudut hyvin! Mukavaa joulun aikaa! 🙂

 6. Jonnaajon kirjoitti:

  Rehellisyyttä, reseptejä ja kaikkea muuta sopivassa suhteessa. Normaalista avoimesti kerrotusta elämästä on aina mukava lukea. Itse yleensä selasen treeniaiheiset postaukset suht nopeasti ohi, jollei kyseessä sitten ole jotain kehonhuoltoon, ryhmäliikuntaan tai testaukseen liittyvää. Uskon silti niillekin olevan kohderyhmänsä. Rauhallista joulunaikaa ja hyvää uutta vuotta sinulle 🙂

  -Jonna

 7. MM kirjoitti:

  Treenijuttuja ja reseptejä on aina kiva lueskella.

 8. Lotta kirjoitti:

  Edelleenkin, olen sitä mieltä, että JohanOnTreenit-sarja on ollut loistava, super mielenkiintoista päästä kurkkaamaan myös vähemmän someap päittävien fitnessurheilijoiden elämiin! On myös kiva nähdä teitä ns. ”elävänä” 😀 siis sillä lailla, että videolla just tulee paremmi esiin esim. luonteenpiirteet, äänensävyt, eleet, yms. jotka viestivät henkilön aidosta olemuksesta enemmän, kuin pelkkä kuva. Tekstit on kivoja, mutta voisit ehkä joskus etsiä jostain syvempääkin kirjoittelun aihetta? En tiedä, sinun blogihan tämä on ja sinä teet valinnat! Lukijana olisi kuitenkin mukavaa saada tietää sun kantoja sellaisiinkin asioihin, joista voi olla hankalaa puhua tai laitettua sanoiksi. En todellakaan tarkoita mitään abortin vääryyteen/oikeuteen kantaaottavia tekstejä tmv. niin radikaaleja ja mielipiteitä jakavia aiheita, mutta varmasti on näitä hieman enemmän ihmisten mieltä askarruttavia asioitakin, kuin edellä mainitun laajat aiheet. Toivottavasti sait jotenkin pointistani kiinni. 😀 kuvien ja videoiden laatu on myös mun mieleeni hyvä, kaiken ei pidä olla niin sommiteltua ja tarkkaa, sillä se alkaa omaan silmään vaikuttaa jopa hieman teennäiseltä (toki bloggaajasta riippuen: ymmärrän hyvin, jos valokuvaaminen on vaikka rakas harrastus!)

  Rauhallista Joulua Johanna! 🙂

 9. Ansku kirjoitti:

  Ehdottomasti lisää JohanOnTreenit -videosarjaa! Olen saanut siitä hirveästi vinkkejä omiin salitreeneihini 🙂

 10. Eve kirjoitti:

  JohanOntreeni jaksoja odottaisin innolla 🙂

 11. A kirjoitti:

  hei johanonfitness treeni sarja on kiva! Välillä oliisi tosi kiva nähdä jokin nuori ja alotteleva vaikka vieraana?

 12. Janna kirjoitti:

  Enemmän treeni- ja reseptivinkkejä, videot on myös kivoja!
  Kirjoitustyylisi on todella kiva ja juttuja lukee mielellään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *