Hae
Johanna Tolppola

Fit-Lehden Haastattelu, Fysioterapiaa Ja Pikkujoulut!

Nyt on mennyt viikko aivan hiljaisuudessa. Pahoittelen! Viikko on ollut lievästi sanottuna hektinen, mutta nyt onneksi alkoi loma ja pääsen rahoittumaan.

Mitäs tähän viikkoon on sitten kuulunut… 

Maanantaina olin normaalisti töissä, jonka jälkeen menin Fysioterapiaan. Terapiassa tehdään aina reilu tunti erilaisia liikkeitä. Korjaillaan mun seisoma-asentoa, kävelyasentoa, venytellään varovasti sekä tehdään syviä vatsalihaksia. Koko ajan menee paremmin ja siitä oon todella tyytyväinen. Tunnin jälkeen kumminkin aina huomaa, että selkä ärsyyntyy liikkeistä ja sen takia kipuilee sitten loppuillan.

Tiistaina pääsin Mr. A:n kanssa PerformanceLabin Biosignature mittaukseen, joka oli todella mielenkiintoinen! Olin ihan fiiliksissä, koska opin paljon uusia juttuja joita pääsen nyt hödyntämään arjesssani. Teen tästä käynnistä ihan erillisen postauksen. 🙂

FullSizeRender

Tiistaina menin mittauksen jälkeen kotisalilleni tekemään fysioterapia-jutut. Oli kiva mennä tekemään nämä kotisalille vaikka ihan hyvin olisin voinut ne kotonakin tehdä. Se on mulle sellainen psyykkinen juttu, että pääsen ne salille tekemään.

Keskiviikkona töiden jälkeen pääsin Lauttasaaren Hairspottiin. Laitettiin siellä mun hiukset taas kuntoon. Eli kirkastettiin väriä ja tehtiin ihana kalanruotoletti. Jos etsitte uutta luottokampaamoa, niin todella lämpimästi suosittelen Lauttasaaren Hairspottia. Pääsette tutustumaan heihin tästä. 

FullSizeRender[1]

Torstaina aamulla heti herättyäni tein fysioterapiaa ja sitten aamulla lensin töiden takia Ruotsiin ja kävin katsomassa uuden Mall of Scandinavia -kauppakeskuksen. Oli todella hieno! Ruotsissa pyörittiin n. reilu 4 h ja kävelin ymäriinsä noin 10 km, joka tuntui selässä ja paljon. Se oli omalle sellä hieman liikaa, mutta onneksi seuraavana päivänä selkä ei ollut normaalia kipeämpi.

IMG_0435

FullSizeRender[2]

FullSizeRender

FullSizeRender[2]

FullSizeRender[1]

IMG_0445

FullSizeRender[1]

FullSizeRender[2]

Torstaina illalla tulin Silja Linellä takaisin Suomeen ja samalla on duunin pikkujoulut. Käytiin buffetissa ja karaokessa jne. 🙂 Kivaa oli!

IMG_0495

FullSizeRender

Perjantaina menin töihin suoraan laivalta ja tein kaikki lomaa edeltävät hommat valmiiksi. Töstä suoraan juoksin Fit-Lehden haastatteluun. Kyllä! Aivan mahtavaa, että taas pääsen Fit-lehteen. En paljasta siitä sen enempää vaan alkuvuodesta ilmestyy sitten uusi Fit, jossa on musta juttua. 🙂

Haastattelusta menin suoraan taas Fibacoon fysioterapaian. Oon kyllä heistä todella onnellinen, koska mulla on sellainen tunne, että he oikeasti haluavat aidosti auttaa ja saada mut kuntoon. Sovittiin oman valmentajan kanssa, että hän laittaa mulle lomalle mukaan uuden ohjelman sähköpostiin, jota pääsen täällä Vuokatissa testailemaan. Musta sekin oli todella kiva, että hän sanoi, että mun pitää laittaa heti tuntemuksia siitä ohjelmasta jo täällä Vuokatissa jotta voidaan heti reagoida ja tehdä muutoksia ohjelmaan samantien. Näin pystyn täällä lomalla keskittymään kuntoutumiseen täysin.

Lauantaina lensin sitten Kajaaniin ja tulin tänne Vuokattiin/Katinkultaan perheen kera. Eilen kävin salilla tekemässä fysioterapiaa ja kylpylässä rentoutumassa. Tätä samaa kaavaa aijon toistaa nyt seuraavat 6 päivää! 🙂

IMG_0528

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

 

2 kommenttia

  1. minävaan kirjoitti:

    Moi! Teetkö päivittäin fys.harjotteita?Ja kuinka kauan ajallisesti päivässä? Kuntoutus vaatii niin paljon päätä…. Itellä fys.terapia menossa ja huonoina päivinä tekisi mieli vaan luovuttaa ? Miksi ei vaan voisi olla toimiva kroppa , joka antaisi treenata niin paljon kun haluaisi ja tehä niitä juttuja mitä haluaisi ❤tsemppiä!!

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka, kiitos kommentista. Kyllä teen päivittäin fyssarijuttuja joku 30 min – 60 min joka päivä. Joo kyllähän se vaatii päätä mutta ei tässä ole oikein muuta mahdollisuutta kun vaan tehdä se mitä selän toipuminen vaatii. Joo kyllä mullakin on huonoja päiviä mutta päivä kerrallaan mennään. Tsemppiä sinnekin todella paljon kuntoutumiseen! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *