Hae
Johanna Tolppola

Hups, Mopo Lähti Käsistä!

Lauantaina pääsin viettämään pikkujouluja ja tupareita, kun entinen tiimiläiseni järjesti kivat kekkerit.

Olin koutsilta saanut luvan muutaman viinilasin nauttimiseen ja päätin ottaa illan ihan rennosti. Kerranki! Itsehän otan alkoholia n. 2 x vuodessa eli en kauhea bilehirmu ole.. 😀

Ajattelin, että en lähde baariin vaan tosiaan juon muutaman lasin ja lähden sitten kotiin. No siinä kun jutteli ja kuunteli hyvää musiikkia, niin yhtä äkkiä tajusinkin, että hupsista siinhän meni niitä viinilaseja enemmän mitä olin suunnitellut. Ja kun fiilis alkoi olla hyvä niin mietin, että no kai mä voin sinne baariinkin lähteä. 😀

Vähän mua jännitti miten selkä kestää, mutta onneksi se kesti ihan hyvin. 🙂

Eli jatkoimme tyttöjen kanssa iltaa sitten Maxineen ja siellä menikin muutama tunti. Oli aivan ihanaa jutella ja nauraa! Aivan ihania ihmisiä! <3 Kyllä me muutama biisikin tanssittiin. En uskaltanut kauheasti viettää aikaa siellä tanssilattialla ettei selkä kipeenny.

Tutustuin paremmin myös neiti K:hon ja aivan mahtavaa, että hän on muuttanut käytännössä mun naapuriin. Hän saattaa katua sitä, että paljasti tän mulle, koska mähän rupean nyt riivaamaan häntä ja pyytelemään kävelylle, kahville, jne. 😀 Oltiin (ainakin mun mielestä) todella samalla aaltopituudella, joten naurua riitti koko illaksi! 😀

Kiitos myös neiti C:lle ja neiti M:lle hyvistä bileistä ja hyvästä seurasta! <3

Kotiin lähdin siinä puol 2 maissa ja se oli ihan hyvä aika lähteä. Kyllä silti aamulla oli hieman pää kipeä. Nyt taas muistaa miksi sitä käy ulkona vaan sen 2 x vuodessa. 😀 Vaikka olo oli mikä oli, niin täytyy kyllä sanoa, että teki todella hyvää rentoutua!

FullSizeRender[1]

IMG_0314

FullSizeRender

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *