Hae
Johanna Tolppola

Kiitollinen

Halun nyt kyllä kiittää kaikkia ystäviä, perhettä, tuttuja ja lukijoita ihanista tsemppiviesteistä. Oon saanut paljon viestejä ja vinkkejä ja voin sanoa, että jokeinen niistä on merkannut mulle todella paljon! Ystäviä on myös käynyt paljon kylässä ja olen saanut myös paljon puheluita! Kiitos <3 Ihana huomata miten mahtavia ihmisiä mulla on ympärillä!

Sain kotiinkin jopa kukkalähetyksen Sulolta! Olin niin otettu! Kukaan ei oo ikinä aikaisemmin lähettänyt mulle kotiin kukkia! <3 Kiitos Sulo!!

Eilen oli 9 päivään ensimmäinen päivä kun pääsin käymään kaupassa. Sain kaverilta kyydin kauppaan ja hitaastihan mä siellä kävelin, mutta se oli saavutus että pääsin edes sinne asti. Eli parempaan suuntaan ollaan koko ajan menossa.

Myös tänään oli taas pienen asteen verran parempi kuin eilen. Valoa tunnelin päässä siis on. 🙂

En muuten ole hehkuttanut vielä teille mun uusia kynsiä joten teen sen nyt. Juuri enenn kuin selkä meni olin taas kynsihuollossa Detailed Beayty Salonissa Kannelmäen Kaaressa. Halusin mattamustaa ja hieman kuviointia ja tällaiset sain. Nää on aivan ihanat! Kiitos vaan Detailed Beauty Nailsille! <3 Varatkaahan aika pikkujoulukynsiin: +358 45 617 4122 

Puhdas+ Capsiltakin tuli juuri sopivasti päivitystä vitamiinipuolelle ja samalla sain testattavaksi uuden kasvonaamion. Laitan heti rapsaa kun sen testaan! Jos ette muuten ole tuutustunut heidän tuotteisiin, niin suosittelen käymään hedän verkkosivuille. Pääsette sinne tästä. Heidän tuotteet ovat kotimaisia ja eivät sisällä säilöntäaineita. Suosittelen!

Eli vaikka selkä onkin rikki ja treenaamiset penkin alla niin olen onnellinen siitä, että pystyn edes kävelemään ja käymään vessassa ilman kipua. Olen kiitollinen siitä miten ihania ihmisiä ja yhteistyökumppaneita mulla on ympärillä!

IMG_0197

Tän kuvan otin silloin perjantaina kun reilu viikko siten selkä sanoi itsensä irti ja odotin, että Herra A herää jotta pääsen sairaalaan. En itse päässyt ylös lattialta.

IMG_0232

Tällaisen kukkakimpun sain kotiin Sulolta! <3

Näyttökuva 2015-11-29 kello 16.55.25

Nämä kynnet laitettiin Detailed Beauty Salonissa päivää ennen kuin selkä meni.

IMG_0223

Tällaisen paketin sain Puhdas + Capsilta! :)) Kiitos!!

IMG_0241

Meillä oli tänään myös oman asunnon näyttö ja jouduttiin karkuun siksi aikaa kaverin luokse. Laitoin tarjoiltavaksi esittelyyn tulevilla pullaa ja Evokea! Oli sentään eväät kohdillaan! :)) 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *