Hae
Johanna Tolppola

Lahjoita Joulu Lapselle

Minulla on ilo ja suuri kunnia olla mukana tekemässä hyvää.

Olen lähtenyt mukaan kampanjaan, jonka tavoitteena on kerätä kahden viikon aikana 1 000 joululahjaa vähävaraisten perheiden lapsille.

Kaikille perheille ne joululahjat eivät ole itsestäänselvyys. Itse olen saanut elää sellaisessa perheessä, että jouluna sai paljon lahjoja. Hävettää näin aikuisena miettiä kun joskus valitteli pehmeästä paketista, koska täällä on lapsia jotka oikeasti toivovat saavansa joululahjaksi edes oikean kokoiset sukat tai suklaarasian. Se pistää miettimään.. eikö?

Hope Ry on vuonna 2009 perustettu hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on antaa kaikille lapsille tasa-arvoisemmat mahdollisuudet arkeen. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö ja se toimii 15 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea. http://www.hopeyhdistys.fi

Itikseen avautuu 28.11. hyväntekeväisyysjärjestö Hope ry:n Hyvän Mielen Joululounge, jossa voi helposti tuoda joulumielen pienelle tai isommalle lapselle. Joululounge sijaitsee kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa, Stockmannin päädyssä.

Itiksessä tämän Hopen kampanjan tavoitteena on antaa joululahja tuhannelle lapselle ja nuorelle. Itis lahjoittaa myös 40 kpl 40 € kauppakeskuslahjakortteja perheille. Wereldhave Finland, joka hallinnoi Itistä lahjoitttaa kaikkien työntekijöiden työaikaa Hyvän Mielen Joululoungeen.

Hyvän Mielen Joululounge  miehitetään vapaaehtoisvoimin ja itse olen siellä töissä keskiviikkona 2.12. klo 14-17. Toivottavasti te kaikki lukijat pääsette mua sinne moikkaamaan! Olen saanut kampanjaan mukaan myös paljon muitakin bloggaajia ja osa heistä tulee tuomaan omat lahjoituksensa paikan päälle silloin keskiviikkona 2.12. Eli silloin voitte törmätä myös muihin bloggaajiin!

Hyvän Mielen Joululounge on avoinna Itiksessä 28.12.-13.12.:

ma-pe klo 14-20 / la klo 9-16 / su klo 12-16.

Joululoungen ollessa suljettu voit pyytää lahjatoiveen Itiksen Infosta ja tuoda paketin Infoon.

Jos haluat lähteä meidän mukaan auttamaan apua tarvitsevaa lapsiperhettä, voit tehdä sen näin:

1. Tule Joululoungeen ja valitse toivepostikortti, jossa on yhden lapsen joululahjatoive.

2. Ostettuasi lahjan, tuo se joko valmiiksi paketoituna tai paketoimattomana Joululoungeen. Liitä mukaan toivepostikortti, josta näkyy kenelle lahja on tarkoitettu.

3. Halutessasi voit lisätä toivepostikorttiin oman hyvän joulun toivotuksesi lahjan saajalle.

4. Hope-yhdistys toimittaa joululahjasi sitä toivoneelle lapselle.

Olemme saaneet jokaiselta lapselta ihan konkreettisen lahjatoiveen ja tavoitteena on tosiaan, että saamme ne kaikki lahjatoiveet täytettyä. Pääsette katsomaan sen lahjatoivelistan tästä.

Voit myös ostaa lahjan ennakkoon nimeämättömälle vastaanottajalle. Tällöin voit ostaa jotakin seuraavista top-10 lahjatoiveista: 

1. Legot sekä tytöille että pojille

2. Leffaliput

3. Lahjakortit vaatekauppoihin

4. Taikahiekka

5. Askartelutarvikkeet

6. Meikkejä ja kosmetiikkaa nuorille

7. Eläinlelut, etenkin Shleich-eläimet

8. Littlest Petshop -lelut

9. Nerf-aseet

10. Nukke- ja kotileikkilelut

Tule käymään Hyvän Mielen Joululoungessa 28.11.-13.12. välisenä aikana ja Lahjoita sinäkin Joulu lapselle! 

Lisätietoja kampanjasta löydät täältä.

Hope_300x300

Hope_300x300_Lahjatoive_6

Hope_300x300_Lahjatoive_4

Hope_300x300_Lahjatoive_2

 

 

 

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *