Hae
Johanna Tolppola

Fitfarmin Pikkujoulut

Lauanataina lähdin tiimikaverini Mariannan kanssa kohti Tamperetta. Meillä on tiedossa tiimipäivä ja tiimin pikkujoulut.

Oltiin Tampereella siinä puol 12 maissa ja klo 12 starttas meidän treeniryhmät. Itsehän menin treenaamaan olkapäitä ja rintaa. Treenissä tehtiin ensimmäiset 30 min pelkkiä olkapäitä kiertoharjoitteluna ja sen jälkeen 30 min rintaa samalla systeemillä. Kyllä tuntu!

Tän jälkeen juostiin suoraan Bikiniposeeraustunnille. Siellä ihana Sirpa veti taas posetunnin. Valmentaja Harri oli myös läsnä katsomassa ja tarpeen tullen kommentoimassa.

Tän jälkeen käytiin Mariannan kanssa salaatilla salaattibaarissa. Oli muuten hyvää!

Sitten mentiin meidän huoneistohotelliin ja laittauduttiin siellä iltaa varten valmiiksi. Itse olin päättänyt, että olen taas vesilinjalla joten lähdettiin autolla sitten itse juhlapaikalle.

Fitfarmin pikkujoulut oli Pinjassa ja siellä oli kivan näköinen juhlasali meille varattuna. Mentiin istumaan Maijun ja Joonaksen sekä Monikan kanssa samaan pöytään. Maiju ja Joonas kirjoittaa muuten yhteistä blogia. Suosittelen tutustumaan myös siihen. Pääsette blogiin tästä.

Heti alkuun aina niin valovoimainen Jutta piti lyhyen puheen ja sitten päästiin syömään. Moni varmaan miettii, että minkälaista ruokaa on tarjolla tällaisissa kekkereissä… Noh, mitäs muutakaan kuin salaattia, kanaa, riisiä ja bataattia! Terveellistä ja hyvää! Näissä bileissä ei tarvinnut selitellä jos tuli autolla paikalle. Moni otti kyllä ruuan kanssa viiniä ja lähti sitten ihan kunnolla ulos. Kerrankos, jos pikkujouluissa ollaan. Ymmärrän ihan täysin. Ihmisiä me kaikki ollaan. 🙂

Pikkujouluissa oli paljon arvontoja ja valitettavasti arpaonni ei mua suosinut. 😀 Siellä oli myös impro-teatteria. Oli aivan mahtava esitys! Sitten tottakai hyvää musiikkia ja hyvää seuraa! Oltiin juhlapaikalla ihan klo 24 asti ja siitä sitten jatkettiin matkaa Tampereen Ilonaan. Siellä juhlittiin Susannan ja Kristan kanssa. He muuten pitävät täällä myös blogia. Hauskaa, että meillä kaikilla on samat valmentajat ja kaiki kirjoitetaan blogia Fitfashionissä. 🙂 Tanssittiin, juteltiin ja naurettiin! Aivan mahtava ilta! Tottakai hengattiin myös meidän rakkaan valmentajan Harrin kanssa. Tottakai joukossa oli myös muita pt:eitä ja valmennettavia. Ikimuistoinen ilta! Valmentaja muuten veti myös pointsit kotiin kun sai tutustua häneen paremmin!

Lähdettiin Mariannan  kanssa baarista joskus vähän ennen klo 3. Käytettiin hyödyksi taustamelua ja hektistä tilannetta sillä juuri kun oltiin lähdössä, niin huikattiin vaan koutsille, että onhan ok, että pidetään vapaasyönti sunnuntaina. Eihän hän voinut siinä tilanteessa kieltäytyä joten sunnuntaina aamulla päästiin Kaffin aamiaiselle. 😀

Herättiin siis sunnuntaina aivan rikkipoikkiväsyneenä klo 9.15. Freesaannuttiin ja pakattiin ja mentiin suoraan aamiaiselle. Aaimaisella söin yhden croisantin, yhden sämpylän ja luonnon jogurttia myslin kera. Ja kaksi isoa kuppia kahvia! Puhuttiinkin aamiaisella, että ”normaalit ihmiset” syö tällaista aamiaista joka päivä ja meille tää oli tyyliin koko kuukauden kohokohta. 😀

Siitä sitten lähdettiin ajelemaan takaisin kotiin. Ihan mahtava reissu! Nyt on hyvä fiilis aloittaa uusi viikko!

IMG_0114

Jutta ja koutsi Jari. <3

Näyttökuva 2015-11-15 kello 19.57.20

FullSizeRender[3]

FullSizeRender

FullSizeRender[2]

ff

Kuva: Tomi Rehell Kuvassa: Marianna, Monika, Maiju, Joonas ja mä

IMG_0115

Koutsi Harri!

IMG_0119

Blondit liikenteessä! Susanna, Krista, mä ja Marianna.

IMG_0125

FullSizeRender

FullSizeRender[1]

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *