Hae
Johanna Tolppola

Kun On Aika Jättää Hyvästit

Kirjoitan tätä kirjoitusta haikein mielin. Tiedän, että ratkaisu on oikea, mutta niin monta niin ihanaa ja rakasta hetkeä jää taakse.

Olemme viettäneet aikaa yhdessä vuosia. Olet ollut aina läsnä kun olen halunnut tuntea oloni turvalliseksi tai halunnut vain rahoittua. Kisadietilläni olit tukipilari, jonka kanssa jaoin treenien lisäksi suurimman osan ajastani. Et koskaan hylännyt minua ja suljit minut siipiesi suojaan.

Olen pystynyt olemaan omassa pikku turvapaikassani oma itseni ja yhteisiä hetkiä niin urheilun, remontoinnin ja yhteisien ystävien kesken jään kaipaamaan.

Uskon, että uudet tuulet tuovat uusia ihania hetkiä ja uusia rakkaita muistoja, mutta sinua muistelen aina lämmöllä ja rakkaudella.

Olet antanut minulle ihka ensimmäisen oman kodin, josta sain tehtyä itseni näköisen.

Olit kanssani ne pimeät syksyiset illat jolloin tarjosit tunnelmallisia syysiltoja. Olit kanssani ne kylmät talvipäivät kun tarjosit minulle lämpöäsi. Olit kanssani aina kun tarvitsin sinua.

Kiitos näistä vuosista!  Toivon lämpimästi, että löydät yhtä rakastavan perheen tai kaverukset jotka haluavat rakentaa kanssasi yhtä ihania muistoja kuin minun kanssani! <3

http://www.etuovi.com/kohde/7659797?sc=A1515R-A1515R&pos=1 

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

Emme siis ole eroamassa. Tämä oli jäähyväiskirje meidän ihka ensimmäiselle omalle ja niin rakkaalle kodille.

 

2 kommenttia

  1. hemmis kirjoitti:

    Haha! Mä oletin otsikon perusteella, että joudut hyvästelemään lemmikkieläimesi, onneksi ei sentään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *