Hae
Johanna Tolppola

Missä Sinä Olet Kolmen Vuoden Päästä?

Multa tällä viikolla kysyttiin, että missä mä nään olevani kolmen vuoden päästä. Tää kysymys oli mulle jotenkin tosi vaikea.

Tällä hetkellä vapaa-ajalla kiire painaa niskaan ja en ole kerennyt laittaa pienintäkään ajatuksen tynkää siihen, että missä saattaisin tai haluaisin olla kolmen vuoden päästä. Tällä hetkellä en kykene edes miettiään missä olen ensi viikolla. Vaan elän lähinnä siten, että tiedän missä minun tulee olla nyt ja huomenna. Kuulostaa aika hurjalta kun sen näin tähän kirjoittaa, mutta tällaista elämäni on ollut tänä syksynä.

Tässä hetkessä on niin paljon asioita joita haluan juuri nyt tehdä ja asioita joissa haluan kehittyä.   Kun nämä ”haluamiset” yhdistää persoonaan, joka ei meinaa vaan tekee höystettynä arkeen, jossa ollaan normaalisti 8 h töissä ja sen lisäksi 8-10 treenä per viikko, niin on aikamoinen soppa kasassa.

Havahduin jotenkin, kun ystävä laittoi viestiä, että milloin nähään ja ehdotin kalenterista yhtä vapaana olevaa päivää, joka olisi ollut 1,5 viikon päästä. Tämä päivä ei ystävälle sopinut, niin seuraava vapaa aika oli kuukauden päästä. Ystävä laittoi sitten viestiä ja sanoi, että olen ihan samanlainen kuin hänen ex-kampaaja. Jos häneltä perui ajan, niin seuraava vapaa oli vasta 3 kk päästä. Hoksasin, että jos jatkan tätä menoa pitkään, niin pian minäkin kuulun samaan lokeroon kuin entinen kampaaja eli siihen mustaan ex-laatikkoon.

Olen aina sanonut, että kaikilla ihmisillä on kiire jos asennoituu siihen, että nyt on kiire. Vaikka mun kalenteri on täynnä tammikuun ekalle viikolle asti, niin en silti ole siinä ”Apua, nyt on kiire”-moodissa. Olen siis osannut yllättävän hyvin olla stressaamatta, koska tällä hetkellä 100% ajasta teen niitä asioita joita haluan ja joista pidän.

Lupaan kumminkin nyt kaikille ystäville ja perheelle, että tammikuusta lähtien vähän höllään ja en haali kaikkia mahdollisia prokkiksia samaan aikaan. Lupaan viettää enemmän aikaa teidän kanssa kuin pelkkä kahvihetki! <3 Kiitos, että olette jaksanut näinkin pitkään mua katella. 🙂 <3

Joten nyt kun tullaan siihen kysymykseen, missä nään olevani kolmen vuoden päästä, niin joudun omalta osaltani jättämään sen vastauksen avoimeksi. Mulla on kyllä paljon toiveita, että missä mun unelma olisi olla, mutta ne eivät välttämättä ole ihan realistisia. Toisaalta eikös unelmat ole tehty toteutettavaksi? 🙂

Onko teillä kolmen vuoden suunnitelma?

IMG_7920

FullSizeRender[2]

IMG_7656

IMG_7112

kuva 1

kuva kopio

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *