Hae
Johanna Tolppola

Herra A:n Muutos: +17 kg

Nyt on kirjoitusvuoro taas Herra A:lla.

Toi neiti J on julkaissu noita hänen muutoskuviaan sen verran, että ajattelin välillä teille lukijoille näyttää meikäläisen muutoskuvat.

Salillahan alotin käymään vuonna 2012, kun oli vaan niin huono olla mun sairauden takia, että oli pakko keksii lievittämiskeinoja. Jos et oo muuten lukenu sitä mikä vei mut työkyvyttömäks vuosien ajaks, niin pääset lukee sen tästä.

Ainahan mä oon ollu urheilullinen kun nuorena tuli pelattuu lätkää ja sitten vähän myöhemmin salibandya lätkän ohessa. Oli mulla tosin lätkässäkin vuosien tauko. Painoo mulla ei ikinä oo ollu paljoa ja kuuluinki siihen ryhmään joka intissä sitten lihoi. No siellä se oli ehkä ihan hyvä ja ei se paino noussu ku 4 kg. Kun menin inttiin niin painoin 70 kg ja siitä on 11 vuotta aikaa. Pituuttahan mulla on hurjat 175 cm. Käytännössä pystyn syömään ihan helvetisti ilman, että se vaikuttaa mun painoon pysyvästi. Herkuttelulla saan nostettua painoa esim. 4 kg mutta muutaman päivän päästä ne on jo lähtenyt. Tästä saan kuulla kotona! 😀

Kun alotin salilla käymisen, niin ei mulla aluksi mitään ohjelmaa ollut, vaan treenasin omaksi iloksi sitä mitä halusin.  Kun sitten Johanna innostui noista fitnesstouhuista, niin silloin sain sitten jotain liikeideoita myös siltä.

Kun rupesin voimaan paremmin, niin pystyin sitten panostamaan saliinkin enemmän ja viemään treenejä pidemmälle. Viime keväänä iski sitten joku hulluus ja vapaaehtoisesti lähdin mukaan Fitfarmin Advanced -nettivalmennukseen. Linkki siihen muuten tässä. Siinä sitä muuten sitten syötiin ja treenitki muuttu aika paljon. Pääsin aika erilaisen treenin makuun. Ruokaa oli niin paljon, että piti miettii miten sen saa alas. Aamupala oli niin iso, että kun muutaman kerran olin syöny kaikki ruoka-aineet erikseen niin päätin, että sekoitan kaikki vaan tehosekoittimessa ja juon ne smoothiena. Oon ollu aina kova syömään, mutta välillä kyllä tökki ku sitä ruokaa oli vaan niin paljon. Treenit oli todella kovia.

Nopeesti se kroppa kumminki tottu siihen ja alussa nyt painoa tuli 6 kg mut siihen se sit jäi. Kaloreita tais olla yli 3 500 ja aerobista liikuntaa tasan 0 h.  Salilla kävin sillon 4-5 kertaa viikossa.  Oli aika hauska huomata miten se aineenvaihdunnan sietokyky kasvo ja tosiaan pystyin syömään noin paljon loppuvaiheessa lihomatta ton enempää, vaikka söin kyllä viikonloppuisin ylimääräistä. Ite olin tyytyväinen tuloksiin.

Tää Advanced kesti 16 viikkoa ja kun se loppui, niin pudotin muutaman kilon pois. Nyt painoa on  joku 87 kg. Eli intin aloituksesta painoa on kertynyt sellaiset 17 kg 11 vuodessa.

Tää oli tämmönen hieman erilainen ”ennen ja jälkeen” -stoori kun tässä kirjoituksessa kilot meni toisinpäin kuin yleensä.

Tässä nyt vähän vanhoja kuvia ja tuoreita salikuvia. Mullahan ei mitään noita ”virallisia” beforeandafter-kuvia ole olemassakaan, mutta kyllä näistä nyt jotain kehitystä huomaa.

OGE, MO!

-Herra A

Tässä sitten vähän tuoreempaa kuvaa:

Näyttökuva 2015-11-10 kello 21.11.31

Näyttökuva 2015-11-10 kello 21.13.19

IMG_0011

Tässä taas vanhempaa kuvaa:

FullSizeRender

Tää on keväällä 2015 ennen advancedia.

Näyttökuva 2015-11-10 kello 21.12.26

Tässä kuva vuodelta 2009. 

Näyttökuva 2015-11-10 kello 21.38.05

Tää kuva on vuodelta 2008.

2 kommenttia

  1. J kirjoitti:

    Huh. Herra A.
    Melkein kun omaa terveyshistoriani olisin lukenut. Olen niin onnellinen että viimein sairautesi syy löydettiin ja saat hoitoa. Itselläni vieläkin syy on selviämättä, onneksi parempaan suuntaan mennään. Positiivinen asenne, sisu ja ”hullu” mieli vie eteenpäin. Arvostus elämääkohtaan on ihan jotain muuta kun mitä oli ennen. Kaikkea hyvää sinulle ja Johannalle. Olette molemmat selvinneet koettelemuksesta, osaan vain arvailla millaista sinua, tai minua olisi katsella vierestä, elää rinnalla. Ei se iisiä ole, teillä onkin rakkaus ?❤️

    • johannavaris kirjoitti:

      Kaikkea hyvää myös sinulle. Toivottavasti myös sinun sairautesi syy selviää. Pitää vaan yrittää pysyä positiivisena ja uksoa että elämä helpottuu jossain vaiheessa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *