Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Ympäri Mennään Yhteen Tullaan

Kaupallinen yhteistyö: Hypoxi Herttoniemi

”Ympäri mennään yhteen tullaan.” Näin sanoi mun pt, kun treenattiin yhdessä tällä viikolla. Kun aloitin mun elämäntapamuutoksen niin kaikki oikeastaan alkoi siitä kun liityin Fitfarmiin ja rupesin treenamaan mun vakkari pt:n kanssa sekä kävin aktiivisesti treenaamassa myös Hypoxissa. Mullahan oli ensimmäinen vamennus Fitfarmilta se Tehovalmennus jossa treenasin pt:n kanssa kolme kertaa viikossa ja kävin Hypoxissa saman verran. Sain silloin heti alkuun tosi hyviä tuloksia.

Nyt Fitfarmillahan olen ollut jo useamman vuoden, mutta en ole Hypoxissa käynyt tehovalmennuksen jälkeen.

Nyt sitten ajattelin, että olisi kiva taas kokeilla Hypoxia neljä viikkoa, koska kuukauden päästä mulla alkaa kaloreiden nosto. Nyt sitten mulla on menossa Hypoxi Herttoniemen kanssa neljän viikon yhteistyö ja käyn neljän viikon aikana siellä yhteensä 12 kertaa. Eli aikamoinen Deja Vu menossa. 🙂  Innolla odotan taas tuloksia. Mulla on 1,5 viikon päästä välimittaus ja tottakai kerron kaikki tulokset myös täällä blogissa.

Tavoitteena mulla olisi saada tän Hypoxi-jakson aikana painoa esim. 2-3 kg pois. Olisin todella tyytyväinen jo siihen 2 kg pudotukseen.

Aloitusmitat otettiin tällä viikolla ja olenkin jo kome kertaa päässyt nauttimaan Hypoxista. Hauskintahan koko hommassa on se, että sehän ei tunnu edes treenaamiselta ja joudun koko ajan toppuuttelemaan itseäni, että en mene liian kovaa.

Mulla on menossa yhdistelmähoito, joka tarkoittaa sitä, että heti alkuun makoilen 20 minuuttia sellaisessa kokovartalopuvussa ja sen jälkeen ajan 30 min Hypoxi-pyörällä.

Jos teille Hypoxi on kokonaan uusi juttu niin tässä tiivistelmä heistä:

Mitä Hypoxi on:

HYPOXI on kevyen liikunnan ja alipainehoidon yhdistelmä, jolla voidaan kohdentaa rasvanpoltto ongelma-alueille. HYPOXI polttaa tehokkaasti sisäelinrasvaa ja poistaa selluliittia. HYPOXI eroaa muista rasvanpoistohoidosta siinä, että se on täysin luonnollinen ja terveyttä edistävä menetelmä.


Hypoxi laihduttajille:

HYPOXI polttaa rasvaa täysin luonnollisesti kevyen rasvanpolttoliikunnan ansioista. Liikunnan aikana rasvahappoja vapautuu kehon energiantarpeen mukaan ja rasvaa palaa lihaksissa sekä metaboiloituu maksan toiminnasta. HYPOXIssa vaihtelevan ilmanpaineen yhdistäminen liikuntaan auttaa kohdistamaan rasvanpolton jopa 70%:sesti toivotulle alueelle, alueen optiomoidun verenkierron ansiosta.

HYPOXIn avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Jos ongelma-alueena on esimerkiksi reidet, pienenevät ne HYPOXIn avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

Hypoxi urheilijoille:

HYPOXIlla voidaan tehdä tehokas palautumisharjoitus. Harjoitus palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainoittaa hermoston toimintaa (sympaattisen ja parasympaattisen).

Tämän ansiosta palautuminen on tehokkaampaa kuin perinteisin keinoin. Nopean palautumisen ansiosta treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee.

HYPOXI on erinomainen apu myös tavalliselle kuntoilijalle jos esimerkiksi harjoittelee pitkänmatkan juoksu- tai pyöräilytapahtumaa varten.

Itselläni on siis menossa tämä laihdutus/kiinteytysjakso. 🙂

Täältä pääset tutustumaan heihin paremmin. Reilun 1,5 viikon päästä kerron sitten ensimmäiset tulokset! 🙂

*Päivitys tehty yhteistyössä Hypoxi Herttoniemen kanssa

 

IMG_9885

IMG_9927

FullSizeRender

 

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Hypoxi Herttoniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *