Hae
Johanna Tolppola

JohanOnTreenejä ja Kehonhuoltohaasteen Voittaja

Viime sunnuntaina kuvattiin viimeinen jakso JohanOnTreenit-vlogisarjaa. Kausi yksi sai päätöksensä kun vieraaksi tuli Satu Kalmi. Huikea jakso onkin tulossa.

Tällä viikolla kumminkin ilmestyy vielä toiseksi viimeisin jakso, jossa vieraana on Susanna Mustajärvi. Jos et ole katsonut muita jaksoja, niin pääset esimerkiksi edelliseen jaksoon tästä.

Teen vielä erikseen loppukoosten ensimmäisestä kaudesta, kun kauden kaikki jaksot on ulkona.

Ja kyllä! Sarja tulee saamaan jatkoa ensi vuonna! Siitä sitten lisää myöhemmin. 😉

FullSizeRender

Minä ja ihana Satu Kalmi

IMG_9816

Eilen myös arvottiin Kehonhuoltohaasteen voittaja ja voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Voittaja oli sen verran reilu, että sanoi asuvansa eri paikkakunnalla niin hieorntalahjakortin voi arpoa toiselle henkilölle. Tämän takia voittajia oli sitten kaksi. Ensimmäiselle voittajalle läht Evoken ja Puhdas +Capsin -tuotepaketit ja toiselle voittajalle Sulon lahjakortti.

Onnea voittajille!

 

2 kommenttia

 1. Lotta kirjoitti:

  Heips taas!
  Ihan mieletöntä, että sarjaan tulee jatkoa! Mä jo tuskailin, ettei se vaan loppuisi… Tää uutinen sai ihan hymyn korviin 🙂 jaksot ovat olleet monessa mielessä opettavaisia, ei pelkästään hyvistä treeniesimerkeistä vaan myös henkisellä puolella. Ainakin minä, ja varmaan moni muukin sarjan vannoutunut katsoja, olen oppinut katsomaan asioita useammasta perspektiivistä sekä laskemaan nöyrästi itneksen täyteiset, vaaleanpunasankaiset hyvinvointibilekakkulani nenän vartta alemmas, toisinaan ottamaan ne jopa kokonaan veks. Ja voi kuule, sepä on tehnyt hyvää ja kasvattanut urheilijana 🙂 ihanaa jatkoa Johanna! <3
  Lotta

  • johannavaris kirjoitti:

   Ihanaa että olet tykännyt!! 🙂 Juuh jatkoa on luvassa!! Kiva kuulla, että on tullut myös treenivinkkejä. Se ainakin myös itsellä on näissä ollut parasta, että on saanut uutta tuulta treeneihin! :)) Ihanaa jatkoa myös sinulle!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *