Hae
Johanna Tolppola

JohanOnTreenit F. Bettina Gräsbeck

JohanOnTreenit* / Jakso 5

Ohessa on JohanOnTreenit-sarjan viides jakso.

Tässä jaksossa vieraanani oli Bettina Gräsbeck.

DSC01618

Täytyy myöntää, että tähän astisista vieraista pelkäsin eniten Bettinaa. 😀 En siis henkilönä, mutta niitä treenejä. Kyllähän jo hänen pelkästä fysiikasta huomaa, että niitä puntteja on nostettu muutamaa astetta kovempaa. 😀 Tiesin Bettinan entuudestaan, koska hän on ollut Fitfarmilla pt:nä aikaisemmin. Bettinahan voitti vuosi sitten Body Fitness SM-kultaa! Kun treenattiin yhdessä, niin mietin sen treenin aikana, että jos mulla olisi samanlainen fysiikka kuin hänellä, niin itkisin onnesta joka ikinen aamu. 😀 Rakastuin ihan täysin hänen persoonaan! Ihanan räväkkä ja aito!

Treenattiin sitten selkää ja taas opin uusia juttuja! Videolla kyllä näkyy missä liikkeissä oon aivan kujalla. 😀 Treeni oli ihan sairaan hyvä! Kiitos Bettinalle! <3

Aloitettiin lämmittelylä. Mentiin alkuun crossarilla 10min ja sen jälkeen tehtiin vielä keppijumppaa.

Ensimäinen kunnon liike oli sitten kulmasoutu tangolla. Tässä toistoja tehtiin n. 15 ja sarjoja taisi olla 3-4. Mullahan on se alaselkä rikki ja sen takia en pystynyt  tekemään niin jyrkässä kulmassa kuin olisi pitänyt.

00008

00008-002

Kulmasoudun jälkeen tehtiin ylätaljaa. Asento oli sellainen, että nojattiin hieman taaksepäin. Tehtiin 15 toiston sarjaa. Viimeisessä sarjassa tehtiin niin monta kuin tulee ja kaksi kertaa tiputettiin painoja pois ja jatkettiin pumppaamista.

00012-010

00016-015

00016-009

00015-001

Tämän jälkeen tehtiin supersarjana ylätaljassa narujen kanssa vetoliikettä (en siis edes tiedä tämän liikkeen nimeä :D) sekä käsipainoilla jotain kulmasoudun variaatiota. Nämä molemmat oli mulle aivan uusia liikkeitä. Kiva oli kyllä kokeilla uutta!!

00017-001

DSC01572

00018-001

00017-003

00022-007

Tälläinen treeni sitten vedettiin! Selkä oli arkana muutaman päivän tämän rääkin jäljiltä. Ihan mahtava treeni ja mahtava vieras! Kiitos! <3

Käykäähän lukemassa myös Bettinan blogia täältä. 🙂

00024-001

*JohanOntreenit-sarjan ideana on se, että pyydän aina mun omalle kotisalille vieraan. Tällä hetkellä vieraat ovat tunnettuja Bikini- ja Bodyfitnesskilpailijoita. Teen lyhyen haastattelun heti alkuun, jonka jälkeen treenataan vieraan lempitreeni. Itse saan tietää treenin vasta haastattelun aikana. Kaikille vieraille esitän samat kysymykset, jotta katsojat voivat vertailla vastauksia keskenään.

2 kommenttia

  1. Tiia kirjoitti:

    Kiva juttusarja joka on mennyt multa ihan ohi, täytyy tutustua aiempiinkin 🙂 Bettina on kyllä huikea motivaattori!

    • johannavaris kirjoitti:

      Joo Bettina on ihan miletön tyyppi!! Kiva että löysit sarjan! Toivottavasti tykkäät muistakin jaksoista. :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *