Hae
Johanna Tolppola

Messukokemusta Rikkaampi

Nyt on messut messuiltu! Mulla oli ilo ja kunnia olla I Love Me -messuila Sulon osastolla lauantaina edustamassa!

Näyttökuva 2015-10-18 kello 20.50.28

Näyttökuva 2015-10-18 kello 20.50.39

Menin paikalle siinä puoli yksitoista ja ei mennyt kauaa kun Sulon osastolla oli täysi tohina päällä. Sulolla oli todella hyvät tarjoukset ja hyvää ohjelmaa! Osastolla sai mm. edullisesti hierontoja ja pääsi testaamaan Nero-hierontakaarta. Jos et tiedä muuten mitä nämä on, niin olen aikaisemmin kirjoittanut niistä, joten pääset siihen postaukseen tästä.

DSC02231

Oli todella kiva kun tuttuja ja tuntemattomia tuli juttelemaan! Päivä meni siis todella nopeasti.

Pidin jossain vaiheessa pienen tauon kun ajattelin, että olisin tehnyt messupolku-postauksen, mutta oli niin paljon porukkaa etten edes päässyt osastoille sisään. Tän takia luovuin tästä ajatuksesta. Menin sitten pressihuoneeseen kahville ja siellähän oli muitakin bloggareita, joten samalla pääsi vaihtamaan kuulumisia. 🙂 Marjut tuli moikkaamaan mua myös Sulon osastolla! 🙂 Oli todella mukava mimmi!! Tapasin osastolla myös Jennaan! Hänkin on Fitfashionin bloggari ja oli kiva päästä tutustumaan myös häneen! Hänkin oli aivan ihastuttava persoona!

DSC02223

DSC02227

Kävin myös Evoken osastolla, mutta siellä oli niin paljon porukkaa etten viitsinyt mennä moikkaamaan sen enempää. 😀

DSC02234

DSC02240

Kävin tottakai moikkaamassa myös Hairspotin väkeä heidän pisteellään. 

DSC02254

DSC02245

Oli siis todella ihana päivä!

Illalla menin sitten vielä salille treenaamaan jalat. 🙂

 

 

 

2 kommenttia

  1. jennaa kirjoitti:

    Oli kyllä tosi kiva tavata! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *