Hae
Johanna Tolppola

JohanOnTreenit Jakso 4

JohanOnTreenit* / Jakso 4

Ohessa on JohanOnTreenit-sarjan neljäs jakso.

Sarjan neljännessä jaksossa vieraanani oli Kia Rantalainen. Kia on lahtelainen hyvin menestynyt Body Fitness -kilpailija, joka kisasi mm. viime keväällä ja sijoittui silloin toiseksi. Tämän mimmin fysiikka on rautaa ja oon aina rakastanut Kian asennetta urheiluun ja tietenkin hänen fysiikkaansa! Olin todella innoissani, että sain hänet vieraakseni.

DSC01411

Kian kanssa treenattiin olkapäät ja epäkkäät. Itse en ole ikinä elämässäni treenannut epäkkäitä, joten tämä oli hyvinkin mielenkiintoinen kokemus! Olkapäätreeniähän mä kyllä rakastan, joten oli kyllä siistiä päästä treenaamaan ne Kian kanssa.

Tässä video:

 

Aloitettiin heti takaolkapäillä laitteessa. Tehtiin sarjapituuksina sellaista 12-15 toistoa.

Takaolkapäiden jälkeen tehtiin yhden käden pystypunnerrus. Tää tuntui kyllä paljon! En ole useasti tätä liikettä tehnyt, joten nyt kun katsoin videota niin huomasin, että ainakin oma asento on ihan päin p:tä.

DSC01309

DSC01304

Tästä siirryttiin perinteiseen pystypunnerukseen molemmilla käsillä. Ja siitä suoraan vipunostot sivuille, niin monta kuin tulee. Oli aikamoinen supersetti.

DSC01312

DSC01314

DSC01319

Tän jälkeen tehtiin olkapäitä ristikkäis-alataljassa. Siis taljassahan ei ollut ollenkaan painoa ja silti se oli todella raskas. Kia vetää hyvin puhtaasti sivuille, mutta mulla ei ollut mitään toivoa. Tän takia tein tämän liikkeen hieman eri tavalla eli itse tein tässä pystysoutua. Tästä mentiin suoraan tekemään vipunostot eteen tangolla. Eli tämäkin oli supersarja.

DSC01342

DSC01345

DSC01360

DSC01349

Tän jälkeen siirryttiin sitten niihin epäkkäisiin. Tehtiin supersarjana seuraavat. Eli ensimmäiseksi vinopenkiltä mahaltaan olankohautukset. Toinen liike oli samasta asennosta vipunostot eteen niin, että vetää olkapäät korviin. Näin liike meni suoraan epäkkäisiin. Tuntu kyllä oudolta mutta tehokkaalta. 😀

DSC01379

DSC01381

DSC01385

DSC01366

DSC01373

Iso kiitos Kialle vierailusta! Olin ihan rikki treenin jälkeen! Niin kuin kuvista ja videosta näkyy, niin mähän eläydyn ihan täysillä myös muiden treenaamiseen. 😀 Ilmeet on ainakin kohillaan. 😀 Käykäähän tykkäämässä muuten Kian fb-sivusta, niin pääsette seuraamaan häntäkin. 🙂 Upea ja motivoiva mimmi! <3

DSC01406

*JohanOntreenit-sarjan ideana on se, että pyydän aina mun omalle kotisalille vieraan. Tällä hetkellä vieraat ovat tunnettuja Bikini- ja Bodyfitnesskilpailijoita. Teen lyhyen haastattelun heti alkuun, jonka jälkeen treenataan vieraan lempitreeni. Itse saan tietää treenin vasta haastattelun aikana. Kaikille vieraille esitän samat kysymykset, jotta katsojat voivat vertailla vastauksia keskenään. 

2 kommenttia

  1. milal kirjoitti:

    Siis onko yleistä että naiset treenaa epäkkäitä luulin että se on vain miesten juttu? 🙂 jännitätkö ikinä hartioita kun treenaat olkapäitä? Mulla on se paha tapa että hartiat nousee korviin enkä saa niitä rentoutettua olkapäätreenin aikana 🙁 sulla mitään vinkkiä tähän ongelmaan?

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka, siis epäkkäiden treenaus oli mullekkin uus juttu. 🙂 Kyllä mullakin välillä jännittyy hartijat mutta sitten olen esim toisella kädellä painanut hartijaa alas tai ottanut vaan pienemmät painot jotta hartiat pysyya alhaalla. Kannattaa kokeilla tuota painamista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *