Hae
Johanna Tolppola

Nordic Fitness Expon Lopullinen Kooste

Eilisen Live-bloggauksen jälkeen ajattelin vielä julkaista koosteen, jossa on omia ajatuksia vielä kisoista.

Ensinnäkin iso kiitos ihanalle Bettinalle seurasta koko NFE-viikonlopun ajan! Ilman Bettinaa reissu olisi ollut aika yksinäinen. Oli kivaa, että oli seuraa ja vielä hyvää sellaista! Molemmilla oli aivan samanlainen huumorintaju joten sai nauraa! Oltiin kuin mikäkin Mediatiimi konsanaan, kun molemmilla oli läppärit pöydällä, pari kännykkää ja tabletti sekä kummankin kamerat. Istuttiin siis aivan lavan edessä ja siinä oli meille ihan pöytäkin varattuna. 😀

FullSizeRender-4

Tässä muuten kuva lauantailta Team Anfrolta. 😀 Mun kädet pääsi kuvaan. Ei muuten pöllömpi duuni. 😀 Ja Kuvassa siis upea Caroliina Kinnarinen.

Näyttökuva 2015-10-12 kello 21.44.01

Mediatiimi Varis ja Betsku (kyllä Bettina, tämä on nyt sun uusi lempi nimi. :D)

Tein livebloggausta koko sunnuntain ja aina kun oli taukoa, niin käytiin pyörimässä messuilla. Kävin tottakai moikkaamassa Evoken ständillä Mikkoa ja sain kassillisen inkivääri-uutuuksia mukaani. Ovat olleet kuulema todella suosittuja joten teen niistä ihan erillisen postauksen kun pääsen niitä maistelemaan. 🙂

DSC02156

DSC02161

DSC02158

Paljon oli porukkaa liikenteessä ja itse en hankintoja tehnyt.. Muuta kuin Noccoa. 😀 

Kun katsottiin Body fitnesstä Bettinan kanssa, niin mullahan meni vaan kylmiä väreitä. Niin upeita mimmejä oli lavalla. Opin myös katsomaan heitä ihan eri silmällä, kun Betsku siinä avasi Body Fitneksen maailmaa. Enempää en osaa sanoa siitä lajista. 😀

DSC02193

Tässä muuten Bodyn Overall-voittaja: Tanja Räsänen.

No mitenkäs se Bikini meni niin kuin omasta mielestä. 😀 Suurimmaksi osaksi ainakin eturivistä katsottuna kaikki sijoitukset kävi järkeen. Joissakin pituusluokissa oli kovempi taso kuin toisissa, mutta silti kaikki pituusluokat oli kyllä upeita! Kiva oli käydä moikkaamassa osaa kilpailijoista juuri ennen lavalle menoa. Kerkesin tsempata Eve Heikkistä, Marianna Salmista ja Kinnarisen Caroliinaa.

Oli ainoastaan muutama sijoitus jotka jäi mietityttämään, mutta niitä en sen enempää täällä halua pohtia. Sijoitukset on jaettu ja niille ei voi mitään. 🙂

Joka tapauksessa ensimmäinen asia mikä kisoista jäi takaraivoon oli, että hitto sitä pitää olla kireä kun ikinä pääsen seuraavan kerran lavalle asti. 😀 Ja fysiikkaa saa kehittää vielä paljon jos haluaa edes haaveilla top 6 sijoituksita. 😀

DSC02192

DSC02190

Aina niin kaunis Marianna Salminen ennen lavalle nousua!

DSC02185

DSC02188

Upea SM-voittaja Eve Heikkinen!

Osallistukaa muuten mun lokakuun #Kehonhuoltohaaste2015 -kilpailuun. Tarkemmat ohjeet täällä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *