Hae
Johanna Tolppola

Osallistu ja Voita: #Kehonhuoltohaaste2015

Tässä nyt on teille kaikille Kehonhuoltohaaste 2015! 

Kaikkien meidän tulisi pitää parempaa huolta kehostamme, mutta suurimmalla osalla ihmisistä se kehonhuolto on se asia joka ensimmäisenä karsitaan pois viikko-ohjelmasta jos on vähänkään kiire. Syyllistyn tähän samaan myös itse ja huono omatuntohan siitä vaan tulee sekä jäykät paikat!

Nyt halusin luoda teille kaikile tällaisen kehonhuoltohaasteen. Te kaikki voitte tähän osallistua! Osallistuminen ei vaadi pitkiä venyttelytuokioita tai sitä hotjooga-tuntia vaan pystyt osallistumaan haasteeseen monella tavalla.

Tässä tarkemmat säännöt.

Osallistu Kehonhuoltohaasteeseen seuraavalla tavalla:

Jaa oma kehonhuoltohetkesi InstaGramissa ja käytä hastagia kehonhuoltohaaste2015 ja tägää minut siihen kuvaan. Eli käytännössä laita kuvatekstiksi: #kehonhuoltohaaste2015 @johannavaris

Kehonhuoltohetkesi voi olla mm. Venyttelytuokio sisällä tai ulkona, hierontahetki, joogaa, akupunktiota, osteopatiaa, infrapunasauna/pussi jne.

Kehonhuollon ei tarvitse viedä paljon aikaa vaan se voi olla vaikka pieni venyttelyhetki treenin jälkeen.

Voit jakaa niin monta kuvaa eri hetkistäsi kuin vain haluat ja itseasiassa se kannattaa. Ethän kumminkaan jaa samasta kerrasta useampaa kuvaa. 🙂

Jokainen jakama kuva on henkilön ”arpalipuke”. Jos yksi henkilö jakaa vaikka haasteen aikana 20 kuvaa, niin hänellä on 20 ”arpalipuketta” eli on suurempi todennäköisyys voittaa.

Haaste kestää 21 päivää eli se loppuu 30.10.2015 ja arvonta suoritetaan heti 1.11. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä täällä blogissa ilmoitetaan voittajan nimi.

PALKINTO on: 45 min hieronta lahjakortti Hyvinvointi Suloon sekä Evoke proteinjuicen -tuotepaketti. Palkinnon arvo n. 65 e.

Osallistun itse myös jakamalla kuvia haasteeseen, mutta itse en osallistu arvontaan. 

Nyt tehdään kehonhuollosta tapa 21 päivän kehonhuoltohaasteen avulla!!

DSC01158

#kehonhuoltohaaste2015 @johannavaris

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *