Hae
Johanna Tolppola

Ei Mennyt Niinku Strömsössä

Täähän viikko ei alkanut mun osalta ihan niin optimaalisesti kuin olisin toivonut. 😀

Aikaisemmin oon ystävien kanssa ollut tunnettu siitä, että mulle aina sattuu ja tapahtuu. Kumminkin tilanne on muuttunut muutaman viime vuoden aikana ja mitään suurempia kömmähdyksiä ei ole sattunut.

No nyt maanantaina menin iloisin mielin töihin ja mulla on töissä kaksi mun sheikkeriä joista aina juon vettä. Työpäivän aikana sitä vettä menee 2-3 litraa. Maanantaina etsin heti aamulla mun sheikkereitä ja tutkin joka ikisen kaapin, nurkan ja kolon sekä kävin kyselemässä työkavereilta, että onko ne nähnyt mun sheikkereitä. En löytänyt niitä mistään ja olin ihan hermona. Koko aamupäivän voivottelin mun sheikkereiden kohtaloa kaikille. Käskin jo työkaveria soittaa siivoojallekin, että tietääkö ne missä ne mun sheikerit on. 😀

No toinen työkaveri katsoi sitten tiskikaappiin ja vola sieltähän löytyi ensimmäinen sheikkeri (tännehän itse olin katsonut jo neljä kertaa) ja sit hän katsoi pesukoneeseen ja sieltä löytyi toinen (tänne olin katsonut kerran). Eli olin aivan sokeena ollut. 😀

No sitten töiden jälkeen mun kalenterissa luki, että treffit neiti T:n kanssa ja lähdin töistä kohti Töölöä. Kun olin Töölössä niin tekstasin kaverille, että olen jo mestoilla, niin kaveri laittoi että meidän treffit oli huomenna eli tiistaina. No ei siinä mitään. Lähdin siitä sitten kotiin ja työmatka  kotiin kesti sitten 1,5 h. 😀 Onneksi salitreeni pelasti illan. 😀

Maanantaina illalla kokkasin mun tiistain eväät valmiiksi ja kun aamulla menin keittämään aamukahvia, niin ruuat oli pöydällä. Olin siis unohtanut ne yöksi lämpimään.

Tänään sitten toinen kaveri laittoi viestiä, että onhan torstain treffit voimassa. Olin itse laittanut kalenterin päin metsää ja luulin, että treffit on huomenna eli keskiviikkona. No onneksi se sentään selvisi nyt eikä huomenna kun olen taas Töölössä odottamassa. 😀 Mullahan oli torstaille sitten varattuna jo hieronta, mutta onneksi sain vaihdettua hieronnan sitten huomiselle.

Aikamoista säätöä koko viikko vaikka sitä on mennyt vasta kaksi päivää. En muista milloin viimeksi olisi ollut tällästä. Ihan pelottaa minkälainen viikonloppu on edessä kun menen bloggariksi NFE-messuille. 😀 Missaan varmaan kaikki kisat. 😀

Positiivisin mielin kumminkin viikkoa eteenpäin ja jos se nyt tästä sitten selkenis. 

Kivaa viikkoa!

FullSizeRender[1]

IMG_9405

FullSizeRenderTän alkuviikon pelastus oli kyllä peiliselfie tän kaverin kanssa. 😀

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *