Hae
Johanna Tolppola

Fitness-Saalistaja

Oletko sinä törmännyt näihin petoeläimiin, joita kutsutaan Fitness-Saalistajiksi?

Fitness-Saalistaja (idoneitatem rapax) on suuri-, keski-, tai pienikokoinen miespuolinen henkilö, joka elää villinä ympäri maailmaa. Fitness-saalistajat ovat miespuolisia henkilöitä, jotka saalistavat urheilullisia naisia, mutta elävät suurimman osan elämästään yksin, elleivät saa saalistaan kiinni.

Tälle lajikkeelle status on kaikki kaikessa ja fitness-tyttöystävä merkitsee jostain syystä heille jotain saavutusta. Saaliin luonteella ei ole heille merkitystä, vaan he katsovat ennemminkin saaliin ulkonäköä ja saavutuksia.

Historia

Aikoinaan idoneitatem rapaxiin saattoi törmätä paikallisella kuntosalilla esimerkiksi tunkeutuneena naisten kanssa spinningiin tai bodypumppiin. Ennen world wide web:iä lajike levittäytyi kuntosaleihin ja uimahalleihin. Siellä he saalistivat hyvässä kunnossa olevia naisia.

Nykypäivä

Sosiaalinen Media on antanut aivan uuden saalistuspaikan tälle lajikkeelle. Edelleen saatat törmätä heihin paikallisilla kuntosaleilla tai uimahalleissa, mutta todellinen vaara vaanii eri sosiaalisen median kanavissa. Yksi suosituin saalistuspaikka on Facebook.

Levinneisyys

Fitness-Saalistajat ovat levinneet kaikille suurimmille maa-alueille. Suomessa näihin törmää melkein kaikissa suurimmissa kaupungeissa,  pois lukien Alastaro, jossa tavataan vain car babes:ien saalistajia, johtuen Alastarossa levinneeseen Tuninkiautojen hypetykseen.

Elinympäristö

Fitness-Saalistajia elää lähes kaikenlaisissa maanpäällisissä ympäristöissä ja monissa vesiympäristöissä. Niitä tavataan metsissä lenkkipoluilla, aavikoilla aavikkosurffaamassa, vuorilla kiipeilemässä, ruohoalueilla ottamassa aurinkoa tai pelaamassa golfia. Vedessä aikaansa viettäviä yksilöitä tavataan uimahalleilla, järven tai meren rannoilla sekä avoimella valtamerellä esim. purjehtimassa.

Mistä heidät tunnistaa

Saalistajan tunnistaa helposti. He ovat niitä henkilöitä, jotka lähettävät urheilullisille naisille tai fitness-lajeissa kilapileville naisille kaveripyyntöjä ja yksityisviestejä. Yksityisviestit ovat yleensä naamioitu kohteliaiksi treffipyynnöksi, koska laijike osaa saalistaa hyvin. Yksi todella hyvä tapa paljastaa heidät on katsoa esimerkiksi Facebookista heidän profiilinsa. Jos siellä on kavereina useampi fitnesslajia harrastava nainen tai muuten urheilullisia naispuolisia henkilöitä, niin tiedät, että kyseessä on Idoneitatem rapax. Saalistaja on luultavimmin lähettänyt saman viestin heille kaikille ja odottaa milloin saalis reagoi.

Katso myös 

Lähteet

  • Wikipedia

man-474125_1280

Kuva: Pixabay / CC0 Public Domain / UKK

2 kommenttia

  1. Petra kirjoitti:

    Apua tää on aivan mahtava 😀 😀 😀 Kyllä karis unihiekat silmistä! Kiitos Johanna aamun piristyksestä! Mä en kestä 😀 😀

  2. masentunut saalistaja kirjoitti:

    Oletteko kuulleet vauraita miehiä, lepakkonaisia, ja tyhjää elämää saalistavista fitnes naisista (Retardius siliconics ’Mirror’). Näitä tapaa kuntosaleilla ja internetin propaganda sivustoilta. Heille luonteenomaista on syömisen vaikeus ja miesten kiihottaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *