Hae
Johanna Tolppola

Synttäripäivä

Ihana katsella kuvia kun kaikki tuntemani bloggarit oli Blog Awards -gaalassa. Itse sain gaalaan myös kutsun, mutta tällä kertaa en päässyt paikalle. Olisi kyllä varmasti ollut mahtava kokemus. Mulla itsellä gaala jäi tosiaan välistä ihan vaan sen takia, kun mulle tuli mun täti ja hänen miehensä yökylään. He asuvat eri kaupungissa joten tottakai vietin illan mieluummin heidän kanssaan, kun heitä näkee muutenkin niin harvoin. 🙂

Tänään lauantaina oli sitten mun virallinen syntymäpäivä. Täytin 28-vuotta. Ei sen isompaa ikäkriisiä vielä ole. Onneksi. 😀

Tänään käytin A:n kassa salilla ja synttärilounaalla. Tänään otin hieman rennommin ruokailujen suhteen, mutta ei mitään yli lyöntejä. Lounaalla söin salaatin ja illalla kakkupalan. Huomenna sitten takaisin ruotuun. 🙂

Lepo on tehnyt hyvää, koska lepopävien aikana sain taas nesteet hyvin kiertämään ja paino putosi n. 1, 5 kg muutamassa päivässä. Jaloissakin tuntunut paine on hieman hellittänyt.

Meille tuli myös meidän kummityttö (5v) yökylään ja käytiin mm. hänen kanssaan vuokraamassa leffa ja katsottiin koko porukalla se. Ihana perhe ilta siis. Välillä on kyllä ihana vaan ottaa rennosti ja olla perheen kesken.

Toivottavasti teilläkin on ollut ihana lauantai.

Huomenna kuvataan muuten JohanOnTreenit-jakso ja herra A tekee siitä taas oman version vielä tänään mun InstaGramissa. SnapChatissähän se on jo julkisena, siis mun seuraava vieras. 🙂 SC: Johanonfitness IG: Johanonfitness Tulkaahan seurailemaan!

Näyttökuva 2015-10-3 kello 20.31.54

Näyttökuva 2015-10-3 kello 20.32.59

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

Minä ja äiti synttäkahvilla. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *