Hae
Johanna Tolppola

Yllätyssynttärit!

Mulle järjestettiin eilen ennakkoyllätys-synttärit.

Täytän 3.10. vuosia ja mun ystävä oli mulle aikaisemmin kertonut, että järjestää mulle ohjelmaa torstaina 1.10. klo 17-21. 

Torstaina heti aamulla rupesin saamaan kännykkään kuvaviestejä, jotka olivat vinkkejä tulevasta illasta. Sain mm. kuvan metsäpalosta, metsästä, meksikolaisesta miehestä, pullasta ja valtatiestä. 😀 Siinä sitten yritin arvuutella, että mistäköhän on kyse. 😀

Pääsin töistä klo 16.30 ja ystävä odotti mua autolla mun työpaikan edessä. Kun astuin autoon sisään, niin ensimmäisenä sain lighti redbullin ja mulle sanottiin, että tätä tulen tarvitsemaan.

Mentiin suoraan mun kotiin jossa mun piti vaihtaa päälle rentoa ja lämmintä vaatetta ja ottaa mukaan tyyny, jumppamatto ja vesipullo.

Olin muuten aikaisemmin laittanut valmentajalle viestiä, että poikkean hieman ruokavaliosta synttäreiden takia. 

Kun olin laittanut lämmintä päälle ja tavarat olivat valmiina, niin lähdettiin ulos ja hyppäsin takapenkille kun herra A oli kuskina ja Heimo (Heidi) oli etupenkillä. Sain heti alkuun pientä suolaista evästä takapenkille ja matka alkoi kohti määränpäätä X:sää. Heidihän oli tehnyt mulle ihan oman soittolistankin, jossa oli meidän nuoruusajan hittejä, joita aina yhdessä kuunneltiin kun ajeltiin toria ympäri Joensuussa.

Kun saavutiin määränpäähän, niin kyllä mietin, että mitä on luvassa, koska oltiin jollain leirintä-alueella. Mutta siitä sitten starttasi synttäri-”bileet”. Eli lähdettiin käppäilemään metsään ja käveltiin joku 3-4 km ja mun tehtävä oli nauttia raittiista ilmasta sekä halata puuta. 😀 Mulle hyvinkin ominaista on, että menen aina ”ryhmän johtajana” hyvinkin nopeella tahdilla eteenpäin ja samahan se oli nytkin. Mulle oli todella vaikeaa vaan kävellä hitaasti, joten siellähän mä taas hiihdin kaikkien edellä.

Kävelyn jälkeen mentiin nuotiopaikalle ja sytytettiin tuli. Heidillä ja A:lla oli repussa eväät ja grillattiin siellä makkarat ja juotiin colazeroa. Oli mulle varattu muutama herkkukin. Nam!

Sain myös mun synttärilahjan. Oltiin sovittu ettei rahaa saa toiseen tuhlata joten sain Nordean kahvipaketin, avaimenperän, värityskynät sekä pelikortit. 😀

Nuotiotuokion jälkeen mun piti mennä laiturille siihen mun jumppamatolle makaamaan ja Heidi piti mulle MindFullness-tuokion. Oli aika jännä kokemus pimeellä, syksyllä, keskellä ei mitään. Suosittelen kokeilemaan!

Tämän jälkeen mentiin mun lempiravintolaan syömään eli Santa Fe:hen. Söin mun lempiannoksen eli Cajun-kanaa salaatilla. Samoihin synttäreihin eksy muuten Tukiainen ja Kalinainen. 😀 Kiitos vaan juhlavieraille. 😀

Tän jälkeen lähdettiin kotiin ja kyllä uni maistui!

Kiitos paljon mahtavista synttäreistä H:lle!!! <3

FullSizeRender

FullSizeRender[1]

IMG_9266

IMG_9277

IMG_9265

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *