Hae
Johanna Tolppola

ACE 2015: Osa 3

Viime kirjoituksessa jäätiin siihen, että kisat olivat nyt takana ja itse jäin yksinään pyörimään Arnold Classic Europen messuille.

En ole aikaisemmin käynyt kyseisillä messuilla ja voin sanoa, että olipa aikamoinen hulabaloo. Siellä oli mm. kaikki mahdolliset lisäravinnefirmat edustettuina sekä kuntoiluvälinefirmat, sekä kaiken maailman proteiini-uutuuksia. Siellä oli mm. Proteiinipehmistäkin. 😀 En kyllä maistellut. 😀

DSC01502

DSC01505 OKEI. jäin ehkä liian pitkäksi aikaa tuijottaa..

DSC01496

DSC01487

Messuosastot oli todella isoja ja näyttäviä. Messut oli kolmessa kerroksessa ja siellä oli sisältöä voimailijoille, kehonrakentajille, kuntoilijoille, crossfittaajille jne. Eli kyseessä ei ollut pelkästään kehonrakentajille suunnattua sisältöä.

DSC01495

DSC01500

DSC01490

Kiertelin messuja ja räpsin kuvia. En ole ikinä nähnyt samassa paikassa niin hyvännäköisiä ihmisiä. 😀

DSC01492

DSC01494

DSC01527

DSC01501

Messujen ”kohokohta” oli tietenkin se, että näin itse iso Herra Arnold Swarzeneggerin noin puolen metrin etäisyydeltä. Tilanne oli hauska, kun katsoin, että mitä ihmettä kaikki mun ympärillä olevat ihmiset oikein tekee, kun kaikki vaan yhtä äkkiä hävisi. Kaikki juoksi noin 15 metrin päähän ja keräänty ottamaan valokuvia. En yhtään siinä vaiheessa nähnyt, että kuka siellä on. Jäin vain seisomaan paikalleni, koska en halunnut mennä siihen tungokseen. Sitten aivan muhun kiinni tuli liuta vartijoita ja he raivas tietä ja sitten huomasin kun Arnold alkaa lähestyä mua. Otin saman tien kameran valmiustilaan. Sama ihmismassa joka juuri oli hävinnyt mun ympäriltä alkoi juosta mua kohti ja mä rupesin menemään karkuun, koska se oli aika pelottavan näköistä. 😀 Samalla Arnold tuli juuri mun kohdalle. Oli jotenkin aivan outo fiilis, että siinä se nyt on. 😀

DSC01507

DSC01515

DSC01498

DSC01526

Toinen hauska juttu oli, että olin Questbarin osastolla, mutta kumminkin siinä käytävän puolella. Ja yhtä äkkiä huomasin, että mua lähestyy isompi mies (selvästi käynyt ”vähän” enemmän salilla) ja hänellä roikkui kaulassa mitalli. Häntä seurasi kaksi kameramiestä ja joku ”show-mies” (tai mun mielestä tämä oli joku show-mies, koska kulki siellä aurinkolasit päässä. :D). Heitä seurasi taas liuta muita ihmisiä.

DSC01520

Tää oli se ”show-mies”

DSC01520

Tää oli se isompi-kaveri. Ja näin hän vaan hymyili mulle kun tuli kohdalle. Eihän siitä voinu olla ottamatta kuvaa!

Kun tulivat mun kohdalle niin hymyilin vaan, koska satuin olemaan juuri heidän edessään vähän tiellä. Mullahan roikkui kamera kaulassa ja ajattelin, että pitäähän tästä hauskasta tilanteesta napata kuva. Kun rupsein ottamaan kuvaa, niin tämä ”show-mies” sanoi, että mene nyt kuvaan hänen kanssan (eli sen isomman kaverin jolla oli mitalli kaulassa), että kumminkin haluat ja turha ujostella. Mullahan ei ollut mitään käryä ketä nää tyypit on ja ajattelin vaan, että tottakai mä menen kerta käsketään.

Annoin oman kameran tälle ”show-miehelle” ja menin sitten sen toisen miehen kanssa kuvaan ja hymyilin nätisti. 😀 Samallahan nämä videokamerat kuvas meitä joka ikisestä suunnasta ja ihmiset taustalla vaan tuijotti. Sitten kiitin kauniisti kuvasta ja sen jälkeen vielä itse ”show-mies” nappas mut kainaloon ja poseerasi videokameroille mun kanssa. 😀 Nauratti kyllä jälkeen päin koko tilanne.

Se jäi harmittamaan, että vasta jälkikäteen kun katsoin kuvia, niin huomasin, että tällähän miehellä ei ollut omia jalkoja vaan teräksiset proteesit. Jos olisin nähnyt tämän siinä tilanteessa, niin olisin sanonut, että hän on todellinen inspiraation lähde. Se mies kyllä edusti sitä, että mikään ei ole unelmien tiellä! Nostan suuresti hattua tälle miehelle!

En vieläkään tiedä ketä he olivat eli jos joku tietää niin laittakaa kommenttina. Ja jos näätte mun pärstän jossain videolla, niin laittakaa ihmeessä linkki. 😀

DSC01522

DSC01524

Messuilla näkyi paljon muitakin mun esikuvia joita seurailen aktiivisesti, mutta en sitten mennyt jonottamaan nimmaria tai kuvaa, koska jonot oli aikamoiset. 

Messuilta nappasin sitten taksin takaisin kämpille. Viimeisenä iltana kävin vielä salilla treenaamassa jalat.

Näyttökuva 2015-9-28 kello 21.59.30

Illalla mentiin yhdessä syömään Mariannan ja hänen miesystävänsä kanssa. Itse söin mango-kanasalaatin, kastikkeella ja pekonilla, mutta ilman sitä mangoa, kastiketta ja pekonia. 😀 Tarjoilija jo vitsailia, että otetaanko kanakin pois. 😀

DSC01530

Sunnuntaina aamulla lähdin lentokentälle. Mun kone lähti klo 10 aamulla. Lentokentällä huomasin, että koutsikin oli tulossa samaan koneeseen. Kerettiin jopa vähän jutella ennen koneeseen menoa. 🙂 Mähän pelkään lentämistä suunnattomasti ja varsinkin pelkään lentää yksin. Nyt kun tiesin, että koutsi on samassa koneessa, niin mulla oli koko lennon ajan sellainen tunne, että mitään ei voi tapahtua, koska Jari on samassa koneessa. Että kone ei varmasti putoa, koska Jarilla on vielä täällä asioita joita hän tulee saavuttamaan ja muuttamaan vielä monen elämän. Tiedän, että se on todella outoa, mutta sellainen tunne mulla vaan oli. 😀

Oli kyllä ikimuistoinen reissu. <3 

PS. Nyt on muuten päivitetty taas Fitblogia ja siellä on tarinaa mun elämän käännekohdasta. Kannattaa käydä lukasemassa. Tässä linkki siihen. 

 

Yksi kommentti

  1. tiitu kirjoitti:

    Olipa kiva lukea reissustasi ja varmasti ikimuistoisia kokemuksia sait 🙂 Hauska toi Jari-juttu 😀 Itse olisin varmaan ajatellut samoin… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *