Hae
Johanna Tolppola

ACE 2015: Osa 2

Ensimmäisessä osassa päästiin perjantaiaamuun asti. Vaikka muuten siinä puhunkin lauantaista. 😀

Perjantaipäivä meni todella rennoissa tunnelmissa, koska Marianna ei tietenkään saanut kauheasti liikkua vaan hänen tuli rentoutua ja valmistautua seuraavan päivän kisaan.

DSC01433

Itse aamusalin jälkeen kiertelin muutamia kauppoja ja kävin yksin kahville jne. Perjantaina illalla sitten aloitimme Mariannan maalaamisen. Eli levitimme ensimmäisen värikerroksen. Maalaus sujui hyvin ja 45 minuutissa tytöllä oli sitten kunnon rusketus pinnassa.

DSC01436

Marianna valmiina maalattavaksi. 🙂

Rusketuksen jälkeen lähdin Jarin suosittelemalle salille, jossa olin ollut aamullakin, tekemään Jalkacardiojumppaa. Eli siellä menin taas 45 minuuttia jumpaten sekä päälle tein vatsat.

Perjantaina mentiin kaikki ajoissa nukkumaan, koska lauantaina oli sitten itse kisapäivä ja aikainen herätys.

Lauantaina Marianna oli herännyt jo neljän maissa, koska hänhän itse teki kisameikin ja laittoi tukan. Kisameikki oli aivan täydellinen ja stailaus muutenkin oli todella onnistunut. Vitsi, jos itsekkin osaisin meikata noin!

DSC01439

Oltiin mietitty aikataulu vähän liian tiukaksi, koska olimme varanneet värin levitykselle 30 min ja siihen menikin 60 min. Eli aloitimme levittämään toista rusketuskerrosta aamulla klo 7. Siihen sitten menikin tunti ja meidän piti olla kisapaikalla klo 9. Joten rusketuksen piti siis vielä kuivua ja Mariannan piti vielä viimeistellä tukka ja lookki. Onneksi päästiin lähtemään 8.40 ja oltiin kisapaikalla vähän klo 9 jälkeen.

DSC01446

DSC01444

DSC01448

Heti ensimmäinen ongelma itse kisapaikalla oli, että me ei oltu saatu huoltajapassia. Käytännössä se tarkoittaa ettei mulla olisi ollut mitään oikeutta astua jalallakaan messualueelle saatikka itse backstagelle. Kävin infossa, joka ohjasi mut pressikortti-jonoon, joka ohjasi mut toiseen jonoon ja sieltä ne ohjas mut takaisin pressi-jonoon. Tässä vaiheessa klo alkoi olla sen verran paljon, että päätettiin, että emme voi odottaa mulle sitä korttia. Onneksi sain puhuttua itseni ensinnäkin messuille sisään ja sen jälkeen puhuttua itseni backstagelle.  Ongelmat eivät tietenkään loppuneet tähän vaan sitten vielä yksi tuomareista tai järjestäjistä tuli ajamaan mua pois sieltä bäkkäriltä. Kerroin miten tässä on käynyt ja että mun pitäs tässä nyt ruveta öljyämään tätä neitiä, että ei hän vaan voi ajaa mua pois. Onneksi sain jäädä!

DSC01452

DSC01483

Takahuoneessa oli ”pikkasen” erilainen meininki kuin täällä Suomessa. Mimmit oli siellä ihan ilkosillaan ja siellä vasta heitä rusketettiin. Suomessa laitetaan rusketus ennen kisapaikalle menoa. Huoneessahan oli vajaa puolet myös miehiä ja se ei haitannut heitä yhtään. 😀 Tuomarit tulivat heille kyllä sanomaan, että jos eivät peitä itseään, niin heidät hylätään.

Se mikä oli monelle kilpailijalle selvästi hankalaa, oli se, että bikini- ja bodyfitness pituusluokat kisasi kahdessa eri kerroksessa. Se riippui pituusryhmästä kummassa kerroksessa kisaa ja näin ollen on myös eri takatilat. Muutama mimmi oli sitten kisan alkaessa väärässä kerroksessa ja tämän takia eivät ikinä kerenneet kisaamaan, koska oma pituusryhmä oli alkanut jo ylemmässä kerroksessa. Mua harmitti todella paljon näiden mimmien puolesta. Kauhea työ ja sitten ei pääse edes lavalle.

Mä kävin takatilassa ollessani kysymässä henkilökunnalta, että mistä saadaan kilpailijanumerot ja kuulutetaanko kilpailijoita pituuden mukaan jne. Pelattiin siis varman päälle. 😀

Takatilassa mä liimasin Mariannan biksut ja öljysin hänet. Katsottiin siellä yhdessä vielä asennot läpi ja harjasin vielä ennen lavalle menoa hänen hiukset ja toivotin viimeiset tsempit.

DSC01462

DSC01480

Kun Mariannan vuoro tuli, niin mun kädet tärisi kun jännitin niin paljon hänen puolestaan. Hän näytti uskomattoman upealta! Kilpailijoita oli todella paljon ja kisojen ekassa vaiheessa kilpailtiin siitä, että pääsee top 15 joukkoon. Top 15:ta valitaan sitten 6 finaaliin ja heistä sitten valitaan voittaja.

FullSizeRender-2

Tällä kertaa Marianna ei päässyt valitettavasti siihen top 15 joukkoon. Hän oli kyllä todella upea ja ansaitsi paikkansa kisoissa. Se, että edes saa luvan kilpailla kansainvälisissä kisoissa on jo saavutus. Sinne ei kaikki pääse ja pitää olla jo hyvät sijoitukset Suomessa takana, että saa edes luvan mennä sinne. Tämän takia jo itse kilpailuun pääseminen on oma voittonsa. Minun silmissäni Marianna oli voittaja, koska pääsi astumaan jo kansainvälisille lavoille.

FullSizeRender-3

Kuva: Team-Andro.com

DSC01484

Tottakai sijoitus harmitti paljon Mariannaa ja häntä ei kiinnostanut jäädä enää messuille. Ajattelin, että hänen on hyvä olla nyt kahdestaan miesystävän kanssa ja jäin yksin pyörimään messuille.

Huomenna kirjoitan mitä sitten messuilla ja loppumatkasta tapahtui. Tapahtumia nimittäin taas riitti. 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *