Hae
Johanna Tolppola

JohanOnTreenit F. Caroliina Kinnarinen

JohanOnTreenit* / Jakso 3

Ohessa on JohanOnTreenit-sarjan kolmas jakso.

Sarjan kolmannessa jaksossa mun vieraanani oli Caroliina Kinnarinen. Caroliina on varmasti kaikille vähänkään fitnesstä seuranneille tuttu kasvo.  Hän on kilpaillut useamman kerran ja sijoittunut kilpailuissa todella hyvin. Tällä mimmillä ei kunnianhimoa puutu ja sen kyllä näkee jo hänen sijoituksistaan! On myös todella hienoa, että hän valmentaa itse itseään eli tietotaitoa löytyy ja paljon. Tuota hänen fysiikkaa ei voi kun vaan ihailla, joten oli hienoa päästä treenaamaan Caroliinan kanssa ja oppia taas uusia juttuja!

Videoiden pituudethan vaihtelee aika paljon ja tässä on taas hieman pidempi video. 🙂

DSC01191

TÄSSÄ VIDEO:

Caroliinan kanssa treenattiin olkapäät/ojentajat. Treeni oli noin reilun 30 minuutin tehojumppa.

Aluksi lämmiteltiin olkapäät naruilla sekä käsipainoilla. 

Tämän jälkeen siirryttiin tekemään vipunostoja. Tehtiin aina kaksi sarjaa ja 15-20 toistoa.

Ensimmäinen liike oli vipunostot sivulle ja eteen supersarjana eli molemmat liikkeet putkeen. Toistoja se 15-20 ja sarjoja kaksi.

DSC01208

DSC01197

DSC01213

Tämän jälkeen tehtiin pystypunnerrus laitteessa niin, että tehtiin aina työsarja aivan loppuun ja sitten pudotettiin hieman painoa ja pumpattiin lopuksi. Näitä tehtiin taas kaksi sarjaa.

DSC01229

DSC01220

Tämän jälkeen tehtiin takaolkapäät taljassa naruilla sekä takaolkapäät laitteessa. Nämäkin tehtiin supersarjana eli molemmat liikkeet putkeen. Toistoja 15-20 ja sarjoja kaksi.

DSC01253

DSC01261

DSC01249

Näiden jälkeen siirryttiin ojentajiin. 

Tehtiin ojentajille supersarjana ojentajat naruilla ylätaljassa sekä omalla painoilla penkkidippi. Vaikka ojentajille oli vain kaksi liikettä, niin silti olivat kyllä hyvä polte myös siellä.

DSC01271

DSC01268

Kiitos vaan Caroliinalle mahtavasta treenistä ja onnea tuleviin kisoihin! Caroliinan blogiin pääsette tästä.

DSC01282

*JohanOntreenit-sarjan ideana on se, että pyydän aina mun omalle kotisalille vieraan. Tällä hetkellä vieraat ovat tunnettuja Bikini- ja Bodyfitnesskilpailijoita. Teen lyhyen haastattelun heti alkuun, jonka jälkeen treenataan vieraan lempitreeni. Itse saan tietää treenin vasta haastattelun aikana. Kaikille vieraille esitän samat kysymykset, jotta katsojat voivat vertailla vastauksia keskenään. 

4 kommenttia

 1. Pauliina kirjoitti:

  Kiitos taas Johanna, nää on ihan huippumahtavia videoita! Ainoa harmi on, ettei pääse kuulemaan niitä teidän fiiliksiä siinä lopussa, se olisi tosi mielenkiintoista myös. Toivottavasti teette vielä monta osaa lisää 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Mahtavaa, että tykkäsit!! Vielä on muutamia tulossa. :)) <3

 2. jaana kirjoitti:

  Kiitos taas huipusta videosta – odotan näitä aina ihan intopiukeena! 🙂 Mielenkiintoisia vieraita ja saa omiinkin treeneihin vinkkiä 🙂 Kiitos!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *