Hae
Johanna Tolppola

ACE 2015: osa 1

Noniin, nyt tässä hieman raporttia suoraan Madridista!

Eli matkahan alkoi jo keskiviikkona kun lähdin töistä klo 12 suoraan lentoasemalle. Lentoasemalla mua oli vastassa Marianna ja hänen miesystävänsä.  Lento lähti kahdelta ja koneessa oli muitakin kilpailijoita.

image

Kun saavuttiin Madridiin, niin otettiin taksi meidän kämpille. Mulla ei ollut mitään odotuksia känpästä, mutta oli kyllä kiva huomata perillä, että kämppähän on tosi hyvä. Meillä on omat huoneet sekä olkkari ja keittiö. Kämppä on suoraan kauppakadun yläpuolella, jossa on tietenkin omat hyvät ja huonot puolensa.

Keskiviikkona googleteltiin, että mihin mennään Mariannan kanssa salille ja päädyttiin testaamaan jonkun kävelymatkan päässä olevaa Opera Gymiä. Siellä salin omistaja tuli heti esittäytymään jäa tarjoamaan poseerausvalmennusta. Omistaja oli siis mies.

Mariannalla oli kevyt pumppitreeni ja itsehän treenasin jalat. Olin aivan rikki! Lopuksi poseerattiin hieman ja silloin myös omistaja tuli antamaan vinkkejä. Hän myös kovasti yritti, että Marianna olisi näyttänyt t-kävelyn, mutta Marianna kieltäytyi kohteliaasti. Treenin jälkeen käveltiin sitten takaisin kämpille.

imageimage

Torstaina mä menin aamulla tekemään ulos mun jalkacardiojumpan. Vähän pelotti pimeässä yksin mennä, mutta pysyin isoilla teillä.

image

image

Lenkin ja aamupalan jälkeen mentiin rekisteröitymään itse kisoihin eli Arnold Classic Europeen . Ilmottautuminen aukes klo 10 ja me oltiin siellä joskus 9.40.  Jonoa oli jo keertynyt ja mentiin vaan suoraan jonottaa. Meidän taakse tuli mm. Pekka Kotipohja ja hänen huoltajansa / ystävänsä Henri, joka oli myös kisannut aikaisemmin. Minähän en tietenkään voinut olla hiljaa, koska musta se olis vaan tosi outoa olla sanomatta mitään jos suomalaisia on samassa jonossa ulkomailla. 😀 Siinä jonotusaika menikin sitten nopeasti ku juttua riitti. Oli kyllä lepposia ja mukavia kavereita kumpikin ja oli kiva tutustua heihin!

image

image

image

image

Jos tarkkaan katsoo niin siinähän on Kille jota kuvataan.

Eihän me ilman draamaakaan selvitty, kun Mariannan kengät oli jäänyt kämpille ja rekisteröitymisessä tarkistetaan yleensä aina kengät sekä bikinit. No onneksi Mariannan miesystävä kävi ne hakemassa taksilla. No kengät saapui just silloin kun oli Mariannan vuoro. Sitten ne ei edes tarkistaneet kenkiä eikä bikineitä. 😀

Muuten kaikki meni tosi hyvin. Tän jälkeen mentiin kämpille. Mä kävin pyörii kaupoissa ja sit nukuin päiväunet.

image

Illalla mulla oli taas sali. Jari eli bulli laitto mulle salin nimen minne mennä. Vähän mietin, että minne uskallan yksin lähtee ja laitoinkin, että voin googletella jtn paikkoja mutta Jari vaan laitto, että kannattaa mennä suoraan tonne, että pääsee taksilla hyvin eteen. Joten hyppäsin taksiin ja sanoin vaan osoitteen niin pääsin hyvin perille. 🙂

Sali oli kyllä hyvä ja siellä oli aika paljon kisaajia ja todella paljon porukkaa. Kaikki oli tosi ystävällisiä.

imageimage

image

Viestiteltiin Jarin kanssa vielä illalla ja hän oli aamulla menossa samalle salille niin sovittiin, että tuun samoihin aikoihin niin tunnen edes yhden henkilön salilta. 😀 Eli lauantaina aamulla kävin sitten treenaamassa olkapäät ja selän siellä samalla salilla ja Jarikin oli sielä Teron kanssa. 🙂

Muuten tää päivä on mennyt rauhallisesti. Illalla olisi vielä toinen treeni ja Mariannan maalaus. 😀

Huonenna on The Day ja Marianna astelee kansainvälisille lavoille!

Lisää kuvia koko matkan raportissa maanantaina!

Tulkaahan SnapChattiin seuraamaan mitä täällä tapahuu. Sinne tulee matskuu koko ajan: johanonfitness

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *