Hae
Johanna Tolppola

Arnold! Täältä Tullaan!

Madrid Here I Come!

Ihan mahtavaa, että tänään mä lähden Madridiin! On ”pikkasen” erilainen reissu tiedossa, kun lähden Arnoldiin (kehonrakennuskisoihin) huoltajaksi mun ihanalle tiimiläiselle ja ystävälle Mariannalle. Tiedossa on varmasti unohtumaton kokemus.

Sinne lähtee muitakin meidän tiimiläisiä ja tietenkin koutsi Jari ”Bull” Mentula. On mahtavaa lähteä reissuun ja tiedossahan on aika monipuolinen homma. Itsehän toimin terapeuttina, mentaalivalmentajana, rusketuksen levittäjänä, öljyäjänä ja bikinien liimaajana. 😀 Onneksi oon monitaitoinen nainen. 😀

Siellä tottakai mun pitää kaikki mun treenit vetää normaalisti. Eli se tietää tutustumista paikalliseen salikulttuuriin! Lenkit pääsen tekemään ulkona.

Ollaan Mariannan kanssa samassa huoneistossa ja siellä pääsee hyvin tekemään omat ruuat jne. Minähän olen ”dietillä”, joten ruokavaliosta ei lipsuta reissullakaan. Motivaatio on ainakin kohdallaan kun pääsee takahuoneeseen ihailemaan kilpailijoita. Huh!

Yritän kuvata paljon materiaalia SnapChattiin, joten kannattaa tulla seurailemaan sinne: JohanOnFitness. Katotaan vaan miten pääsen aina sitten nettiin. Reissun jälkeen tulee sitten kattava raportti matkasta! Yritän parhaani mukaan päivittäin saada blogiinkin materiaalia edes kuvien muodossa. 🙂

Näyttökuva 2015-9-22 kello 21.14.19

Näyttökuva 2015-9-22 kello 21.13.29

Yksi kommentti

  1. Punttimimmi kirjoitti:

    Hyvää reissua!! Kisaraporttia odotellessa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *