Hae
Johanna Tolppola

Herra A: Mistä Meidän Suhde Sai Alkunsa (14 v sitten)

Taas on Herra A:n vuoro avautua.

Tällä kertaa kerron teille miten Herra A:n ja Neiti J:n parisuhde sai alkunsa. Eihän siitä tosiaan ole kuin kohta 14 vuotta. 😀

Vuonna 2001 kesällä olin 16 vuotias pojankloppi. Olin lopettanut 14 vuotiaana jääkiekon. Aika meni oikeestaan koulussa käymiseen sekä yleiseen pyörimiseen / joutenoloon kaupungilla, kuten teineillä on tapana. Oltiin just muutettu omakotitaloon Helsingin Konalaan mun vanhempien ja isosiskon kanssa. Se oli kyllä teinille juhlava kesä, kun mutsi ja faija oli mökillä melkein joka viikonloppu ja me siskon kanssa talonhaltijoina. Kavereita oli melkein joka viikonloppu hengaamassa meillä.

Meillä oli tona kesänä tapana aina lähteä jatkamaan iltaa Hietsuun (Hietaniemen uimaranta Helsingissä), kun ei ikä vielä riittänyt baareihin. Siellä varmaan nykyäänkin riittää hulinaa kesäiltaisin. (Sedällä ei varmuutta tähän)

Eräänä viikonloppuiltana sit taas lähettiin kavereiden kanssa bussilla kohti Hietsua. Saavuttiin sitten paikanpäälle, jossa porukkaa taas riitti kun oli kesäkelit kohdillaan.

Ei ehitty kauaa olla kun joku blondityttö jolla oli pinkit latvat tuli pummimaan kavereilta röökiä, ei tosin itselleen vaan vähän kauempana olevalle jätkälle. Toinen asia mikä pisti silmään, tai no itseasiassa korvaan oli, että tyttö puhui Itä-Suomen murteella. Ite olin taustalla, mutta huomasin että kyseessä oli nätti tyttö, joten menin paikalle ”herrasmiehenä” ja päätin sitten ”hurmata” hänet antamalla täysin varoittamatta kielisuudelman. Hän oli syystäkin ihmeissään ja tönäsi mut pois. 😀

Tilanne oli erikoinen ja varmaan suurimmalle osalle (ainakin nuorelle neidille) myös kiusallinen. Heitin sitten tupakan kun kerta olin pusunkin jo saanut. Blondimimmi oli liikkeellä kaverinsa kanssa, joka oli saman ikänen äijä kun mekin ja hänelle oli tarkotus saada röökiä. No saivat tupakkansa. Pyysin vielä mimmin puhelinnumeron ja tottakai hän anto sen. Tais olla sen verran hämillään ettei tienny miten reakoida. 😀 Tänäkin päivänä ihmettelee miksi anto sen 😀 Yksi jännä yksityiskohta on muuten se, että J oli juuri muuttanut Helsinkiin ja itseasiassa tämä oli hänen ensimmäinen ilta uudessa kaupungissa. Oiskohan ollut kohtalo pelissä!

Kuukausi sitten tämän tapahtuman jälkeen, olin kavereiden kanssa Helsingissä Forumin kauppakeskuksessa ja satuin huomaamaan, että tää pinkkilatvainen blondi meni kaverinsa kanssa H&M:n sisään. Siinä meni jonkun aikaa kun tytöt pyöri kaupassa, joten kavoin kännykästä blondin numeron ja soitin sitten hänelle. Sanoin blondille että ”Mitä sä jäit sinne asumaan?” Tyttö oli ihmeissään. Nähtiin sitten Forumin sisäpihalla tyttöjen kanssa, en muista mitä puhuttiin, mutta tuskin mitään järkevää. 😀

Soittelin useampana viikonloppuna blondille ja jostain kumman syystä ei mimmi suostunut mua tapaamaan. Jälkikäteen selvisi, että J oli ajatellut, että kaikki ne treffipyynnöt oli ollut vitsejä. Tyttö selkeesti vältteli mua, mutta yritin silti sinnikkäästi monta kuukautta, että nähtäis. Kai se sitten oli jollain tavalla tehnyt lähtemättömän vaikutuksen kun jaksoin noinkin pitkään soitella.

Aikaa kului noin vajaa puolvuotta ja sitten joulukuussa 2001 soitin taas kerran kyseiselle blondille ja pyysin häntä ulos. Yllättyin, nimittäin tällä kertaa vastaus oli suoraan, että  ”nähdään stockan kellon alla, nyt.” Olin ihmeissäni. Miten helvetissä se nyt yhtäkkiä haluskin nähdä?  No eihän siinä muu auttanut kun mennä paikalle, josta sitten seurasi meidän ensitreffit.

Muistan, että heti jotenkin tuntui, että tässä mimmissä on jotain mielenkiintoista, jotain mitä muissa ei ole ollut, pinkkien latvojen lisäksi. Muistan, että treffien jälkeen musta tuntu, että tästä vois tulla jotakin suurempaa kuin mitä aikaisemmista teinisuhteista. Tultiin heti alusta lähtien hyvin juttuun ja ajatusmaailma oli aika samanlainen.

Muistan kun kaverit kyseli heti alussa, että minkälainen mimmi se on, niin sanoin että ”ihan mukava, mut sil oli vähän ärsyttävä ääni”. On muuten vieläkin jos innostuu liikaa :D. En halunnut paljastaa sen enempää, koska tunsin, että tästä vois tulla jotain.

Käytännössä jo Joulukuun 18 pv vuonna 2001  ”sovittiin” että ollaan yhdessä. Mä olin silloin 17 vuotias ja Johanna 14. Muistan, että J oli tuolloin Vuokatin Katinkullassa perheensä kanssa ja mua ärsytti helvetisti kun se oli hengaillut siellä joidenkin muiden äijien tai no poikien kanssa. Nokkelana mimminä sanoi, että hänhän saa tehdä mitä haluaa, koska me ei seurustella, joten 18.12.2001 ruvettiin sitten ”virallisesti” seurustelemaan.

Nyt ollaan sitten tallattu 13 vuotta ja 9 kuukautta samaa polkua, nähty ylä- ja alamäkiä ja koettu paljon asioita yhdessä. Välillä ollut vaikeempaa, välillä helpompaa. Mutta kun on kasvanut yhteen, niin parisuhde on jotenkin todella huoletonta ja helppoa. Sielunkumppani on sielunkumppani.

’SHOW MUST GO ON!

OGE, MO!

– Herra A

FullSizeRender[3]

FullSizeRender

FullSizeRender[1]

FullSizeRender[4]

FullSizeRender[2]

FullSizeRender[2]

FullSizeRender

Yksi kommentti

  1. Petra kirjoitti:

    Ootte niin symppiksiä! Toi vika kuva on ihan paras 🙂 Pisteet Herra A:lle, sinnikäs mies 😀

    http://lungelady.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *