Hae
Johanna Tolppola

Erilainen Tiimipäivä

Koko tämä viikkohan mulla meni todella penkin alle. Tiistaina mulla meni selkä ja lauantaihin asti makasin olohuoneen lattialla ja nukuin yöt makuuhuoneen lattialla.

Mulla silloin tällöin selkä menee pahasti jumiin ja siihen ei auta oikein kuin aika. Sain tiistaina relaxanttikuurin, mutta torstaihin mennessä siitä ei ollut mitään apua. Torstaina menin sitten lääkäriin uudelleen ja sain relaxantti- ja kipulääkepiikit suoraan lihakseen. Onneksi se rupesi sitten auttamaan.

Perjantaina pääsin sitten ylös lattialta ja pystyin jopa ihan vähän puuhastelemaan kotona, pienten huilausjaksojen kera. Perjantaina illalla selkä oli edelleen kipeä, mutta huomattavasti parempi kuin esim. edellisenä päivänä.

Viikonloppunahan mulla oli tiimipäivä Tampereella ja niihinhän kuuluu yleisesti aina treenit ja poseeraukset. Hotelli mulla oli sinne jo maksettu ja mun oli tarkoitus lähteä sinne tiimiläisen Mariannan kanssa. Päätin, että lähden mukaan, mutta en tietenkään treenaa. Marianna lupasi myös ajaa, koska itse en olisi pystynyt ajamaan autoa. Automatka kävi kyllä selkään.

Perillä nähtiin tiimiläisiä, joka oli tietenkin kiva ja haikeaa oli kun en päässyt treenaamaan. Menin mukaan poseeraustunnille kävelemään vaan korkkareissa. En uskaltanut kunnolla poseasentoja ottaa selkäkivun takia.

Iltapäivällä mentiin sitten hotellille ja hengailtiin siellä jonkun aikaa.

Illalla nähtiin vielä aina niin ihana ja energinen neiti R, joka on meidän entinen tiimiläinen. Ihan mahtava mimmi! Siinä muutama tunti vierähti jutellen, koulusta, töistä, koirista ja parisuhteesta sekä tottakai vähän treenaamisesta. 😀

Mariannan kanssa juteltiin koko ilta ja meillä on kyllä paljon yhteistä saman nimisten isien lisäksi. 😀 Molemmat tykätään kauhuelokuvista ja Supernatural-sarjastakin. 😀 😀

Sunnunaina Marianna lähti tekemään aamulenkkiä, niin minä menin juomaan aamukahvin ulos. Oli vaan niin kaunis ilma. Ihana oli, että selkäkin oli taas muutaman asteen parempi!

Aamupäivällä mentiin sitten taas Wolfille ja siellä oli syksyn kisaajien kenraalit. Hitsi miten upeita mimmejä, huhhuh! Kyllä taas nousi oma hinku sinne lavalle potenssin sataan. 😀 Mutta samalla vahvistui myös oma ajatus siitä, että ensi kerralla haluan tuoda lavalle huomattavasti paremman minän, joten töitä tässä riittää. 🙂

Ihana viikonloppu siis takana selkävaivoista huolimatta! Tiimipäivä oli kyllä täysin erilainen mitä mulla yleensä kun en päässyt treenaamaan enkä posettelemaan täysiä, mutta joskus näin. 🙂

IMG_8790

IMG_8776

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

FullSizeRender

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *