Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kertaus Sokeroinnin Saloihin

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Ajattelin taas kerran kirjoittaa brassista. ūüėÄ Musta on aika hauskaa, ett√§ google analyticsin mukaan top 10 hakusanat mill√§ mun blogiin tullaan niin sis√§lt√§√§ juurikin sanan brassi. ūüėÄ

Olen aikaisemminkin t√§st√§ kirjoittanut, mutta kertaus ei varmasti haittaa. ūüôā

Oleen itse päässyt sokeroinnin maailmaan Sulossa jo apua muutama vuosi sitten kun aloitin käymään Sulossa. Sokeroinnillahan pystyy käytännössä poistattamaan karvat ihan mistä vaan.

Sulo onkin unisex-hoitola joten sinnehän voi sokerointiin ja brassiinkin tulla mies tai nainen. Herra A kävi sokeroinnissa myös ja täältä pääset lukemaan hänen ajatukset siitä.

Sokeroinnin jälkihän on ihan mahtava, koska lopputulos on todella sileä. Karvatkaan ei kasva nopeasti takaisin. Multa on myös kerran sokeroitu käsivarret ja moni pelkää, että sen jälkeen karvat kasvaisi mustana ja kovana takaisin, niin se ei pidä kyllä yhtään paikkaansa. Kädet on mulla edelleen sileät vaikka ihokarvat onkin kasvanut takaisin.

Tässä pieni info sokeroinnista:

 • Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takia takaisinkasvu vie kauemmin kuin se, ett√§ se ajetaan ter√§ll√§.
 • Karva ei my√∂sk√§√§n kasva sokeroinnin j√§lkeen takaisin kutiavana s√§nken√§ vaan ajan kanssa se karvankasvu heikkenee ja karvakin pehmenee, kun sokerointia tehd√§√§n s√§√§nn√∂llisesti.
 • Keskim√§√§r√§inen poistov√§li on noin 4 ‚Äď 6 viikkoa.
 • Brassin tekeminen kest√§√§ noin 30-60 minuuttia.

Suloon pääsette tutustumaan tästä.

IMG_8359

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

4 kommenttia

 1. Inna kirjoitti:

  M√§ en oikeasti tied√§ mik√§ taikuri mun brassisokeroija on, mutta sill√§ ei mene koko hommassa kuin joku 10-15 minuuttia… Ja j√§lki on aina ollut hyv√§√§. ūüėÄ Onhan se mukava, kun kidutus kest√§√§ v√§hemm√§n aikaa, mutta tuntuu niin h√∂lm√∂lt√§ maksaa viiskyb√§√§ noin lyhyest√§ visiitist√§.

 2. Mirkkuli kirjoitti:

  Inna, ole onnellinen. Aika on luultavasti suoraan verrannollinen poistettavan karvan m√§√§r√§√§n (ainakin jos on osaava tekij√§ eik√§ mik√§√§n tumpelo). M√§ olen k√§ynyt pari kertaa ja jonkun 20min mullakin on hommaan mennyt, yhdest√§ paikasta sain alennustakin siksi ettei ole niin megapuska. ūüėÄ Kauheetahan se olis jos pit√§isi tuntikin kest√§√§ sit√§ kidutusta… ūüėģ

  • johannavaris kirjoitti:

   Hahah, sika hyv√§ ett√§ sait alennusta. ūüėÄ ūüėÄ Joo toi 20 min on varmaan aika perus. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *