Hae
Johanna Tolppola

Voihan Dietti

Mulla alkaa dietti! Kyllä! Dietti!

Tai siis näin mä ainakin asian nään. Nyt tuli sitten ruokavalioon muutoksia ja treenejä lisättiin. Itseasiassa kaloreihin ei koskettu, mutta taas ajoituksiin. Nyt kun katsoin tuota lähemmin, niin viikkotasolla itseasiassa kaloreita on enemmän kuin aikaisemmassa ruokavaliossa. 😀 Tällä hetkellä treenaan sitten 10 kertaa viikossa + erilliset kehonhuoltokerrat. Eli ihan mukavasti. 😀

Tarkoituksena on taas kokeilla miten mun rakas mutta niin itsepäinen aineenvaihduntani tähän reagoi. Toivottu reaktio olisi tietenkin kiinteytyminen sekä muutama kilon pudotus. Jännää nähdä miten käy. 🙂 Tämä myös määrittelee hyvin pitkälle sen, että mikä seuraavan kisadietin ajankohta tulee olemaan. Itse tykkään ajatella, että tämä on dietti, koska tämä vedetään ihan samalla mentaliteetilla kuin kisadiettikin eli ei omia soveltamisia.

Jännittää aika paljon, mutta todella positiivisin mielin täällä ollaan ja olen myös ihan innoissani. Kaiken järjen mukaan toivottu reaktio pitäisi tapahtua, mutta tää mun kroppa on niin outo, joten saa nähdä miten käy. 🙂

Se on ollut kiva, että moni on tullut sanomaan, että näytän siltä, että olen tiivistynyt. Itsehän sitä en nä ollenkaan ja totuuskin on ettei paino ole pudonnut kuin yhteensä vajaa 4 kiloa. Mutta taas toisaalta, onhan sekin 8 voirasiaa. 😀 Kiitos kaikista kommenteista, koska ne on todella tsempanneet mua ja oon tullut niistä todella hyvälle mielelle. 🙂

Valmentaja laittoi juuri tänään, että moni mun tilanteessa olisi varmaan heittänyt hanskat tiskiin, mutta mulla on pää pysyny hyvin mukana ja oon vaan painanut eteenpäin täysillä kaikesta huolimatta. Vastasinkin hänelle, että se miksi jaksan on se, että uskon että tän sateenkaaren päässä on aarre. 😀

Yksi outo juttu mun painossa on se, että aamuisin eli aamupaino tyhjällä vatsalla on enemmän kuin töiden jälkeen, vaikka olen siinä vaiheessa syönyt aamupalan, lounaan ja välipalan. 😀 Todella kummallista. Ihan kuin kroppa keräisi yön aikana nestettä ja päivän aikana se sitten lähtisi kiertämään. No mutta näin meillä. 😀 Minkäs teet.

Tällaisia kuulumisia tällä kertaa. Ihanaa viikkoa!

FullSizeRender

FullSizeRender

2 kommenttia

  1. Punttimimmi kirjoitti:

    Tosta että olet huomannut että olet kevyeempi töiden jälkeen! Itse en ole painoon reagoinut, mutta tosta kilpparin vajaatoiminnasta kuulema johtuen mulla on (ja olen kuullut samassa tilanteessa olevilta ihmisiltä saman) naama todella turvonnut kun herään. Ihan kunnon pöhöttynyt naama, niin että näyttää pahimmillaan siltä että olisi dokannu viikon 😀 Mutta päivän mittaan tämäkin laksee ja iltaisin olen taas normaalin näköinen.

    • johannavaris kirjoitti:

      Mä en ookkaan tuota kuullut. Kiva että kerroit. Se varmasti selittää myös sen paino homman. Outo sairaus. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *