Hae
Johanna Tolppola

Juhlat ja JohanOnTreenit

Nyt oli taas kyllä ihana viikonloppu.

Lauantaina jätin treenit välistä, koska mulla oli perjantaina kurkku kipee ja pientä lämpöä. Lauantaina oli kumminkin parempi olo, mutta ei vielä täysin terve.

Menin iltapäivällä ystävän kanssa salaatille Munkkiniemen Delivoon. Se on mun lemppari paikka! Sieltä saa hyvää kanasalaattia! Siellä lounasteltiin ja otin vielä kahvin mukaan. 🙂

Lauantaina illalla mentiin kaveripariskunnan tupareihin Lauttasaareen. Oli ”pikkasen” kiva kämppä hei. Merinäköala ja kaikkee. Talo näytti niin uudelta, että ihan kuin se ois valmistunut edellisenä päivänä. Huh. Siellä oli kaikkea ihanaa tarjotavaa ja hitsi mä repesin pahasti kun katsoin pöytää ja siellä oli lautanen jossa luki Johanna ja siinä oli kaksi riisikakkua. Hahaha. Sairaan hyvä. 🙂 Musta pidettiin siellä hyvää huolta. 😀 Aina löyty istumapaikka ja kun tuli kylmä niin sain toppatakin ilman pyytämistä. Oltiin siis partsilla aika paljon, niin olin aika jäässä siihen asti kun sain sen toppatakin. 😀 Ihmiset tanssi ja kaikki oli hyvällä tuulella. Nauroin paljon ja tutustuin uusiin hienoihin ihmisiin. Ihan mahtava ilta! väsymys kumminkin vei omalla kohdalla voiton ja luovutin siinä 12 maissa ja lähdin autolla kotiin. Herra A jäi vielä viettämään illan loppuun asti.

IMG_8693

IMG_8690

Tänään mulla oli taas JohanOnTreenit yhdessä Kia Rantalaisen kanssa. Huh mikä treeni! Siitä sitten lisää myöhemmin. 🙂 Jos et vielä ole nähnyt ekaa jaksoa niin tästä pääset katsomaan sen. Seuraava JohanOnTreenit-jakso julkaistaan lauantaina 12.9.

FullSizeRender[2]

FullSizeRender[1]

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *