Hae
Johanna Tolppola

Tapahtumarikas Viikko

Tää viikko on mennyt taas supernopeasti. 🙂

Olin viime lauantaina töissä, joten olisi luullut että 1 pv vapaalla viikko olisi mennyt hieman hitaammin, mutta ei. 🙂 

Näyttökuva 2015-9-4 kello 22.22.56

Pitihän tämä kuva tännekin laittaa. Lauantain työpäivän saldo. ;D Mä ja MG. 🙂

Maanantaina töiden jälkeen menin treeneihin herra A:n kanssa ja treenit meni ihan loistavasti.:)

Näyttökuva 2015-9-4 kello 22.22.08

Tiistaina taas menin suoraan töistä Suloon. Mulla oli aika ripsihuoltoon. Siellä laitettiin ripset taas kuntoon ja samalla sokeroitiin kainalot. Iso kiitos taas Sulolle. <3 Tästä pääsette tutustumaan heidän palveluihinsa. 🙂

Näyttökuva 2015-9-4 kello 22.21.39

Tiistaina illalla mentiin A:n kanssa salille tekemään mun cardiojalkajumppa. Olin jostain syystä hieman pahalla päällä (varmaan väsymys painoi), mutta onneksi treeni helpotti ja paljon. Suosittelen kyllä kaikille, että menkää vaan salille jos on hieman pinna kireä ni johan helpottaa.

Tiistaina illalla mun ystävä ilmoitti, että oli saanut liput jokereiden peliin ja hän pyysi herra A:ta mukaan, koska A on hullu fani. A:lla oli jo omat liput joten nakki napsahti mulle. En kauheasti pidä jääkiekosta ja olen elämässäni ollut tasan kahdessa pelissä (iskän kanssa joskus lapsena Jokipoikien pelissä ja A:n kanssa kerran Jokereiden pelissä).  Sanoin, että mun kannattaisi olla se viimeinen vaihtoehto.  Silti jouduin tai no pääsin sinne peliin. 😀 Peli oli siis keskiviikona. Yllätyksekseni mulla ja mun kaverilla oli ihan sairaan hauskaa. Naurettiin ihan hulluna, ei nyt pelille, mutta meidän jutuille. 😀 Eli todella hauskaa oli! Kiitos ihana neiti H, kun otti mut mukaan.

Näyttökuva 2015-9-4 kello 22.22.32

Torstaina menin taas töiden jälkeen salille ja ystäväkin tuli mukaan ja vielä yökylään. Torstai oli mun perjantai, koska mulla pe oli kokonaan vapaata töistä, sen takia kun olin edellisenä lauantaina töissä.

Perjantaina kuvailtiin taas uutta JohanOnTreenit -jaksoa ja muuten otin aika iisisti. Mulla nousi illalla kuume ja kurkku meni kipeeksi, joten nyt pitää vähän huilia.

Näyttökuva 2015-9-4 kello 22.22.21

Skyr ja Evoke.

Viime viikon sunnuntaina kuvattiin JohanOnTreenit-jakso yhdessä Eve Heikkisen kanssa ja tänään kuvauksissa oli mukana Caroliina Kinnarinen. Huippuja mimmejä! Ensimmäinen jakso julkaistiin muutama päivä sitten ja siinähän oli vieraana Johanna Hermans. Pääsette lukemaan sen päivityksen ja katsomaan sen videon tästä. 

Näyttökuva 2015-9-4 kello 22.23.15

Mä ja Eve Heikkinen

Näyttökuva 2015-9-4 kello 22.21.54

Mä ja Caroliina Kinnarinen

Eli on ainakin tähän asti ollut todella tapahtumarikas viikko mun mittakaavalla. 😀

Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

 

4 kommenttia

 1. Roosa kirjoitti:

  Näytät nykyään timmimmältä kuin aikaisemmin! Ihailen sitä miten määrätietoisesti treenaat ja elät terveellistä elämää!

 2. h kirjoitti:

  Pakko kommentoida tuota JohanOnTreenit blogisarjaa, että toivottavasti noita jaksoja tulee hirveesti lisää!! 😀
  Sä oot jotenkin todella aito ihminen ja siis jokin noissa sun videoissa kolahtaa.
  Joskus aikasemminkin mietin kun lisäsit videopätkiä jostain tiimipäivistä? talvella, että jokin sussa on sellasta mitä monella ei ole. Mietin vielä pitkään sillon että mitä se on, mutta mä en osaa sanoa. Jokatapauksessa oot kyllä ihan super 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Haha. Kyllä niitä tulee jonkun verran. 😀 Oi miten ihanasti sanottu. :)) Kiva kuulla, että persoona videoiden kautta jollain tavalla välittyy. Siihen oon just pyrkinytkin. 😀 Toivottavasti tuut seuraamaan myös snapchatissä (johanonfitness), koska sinne mä laitan todella paljon videoita ja siellä nyt välillä ne jutut karkaa vähän käsistä mutta ei sillä niin väliä. 😀 Kiitos vielä ihan huipusta kommentista! Tuli tosi hyvä mieli! Ihanaa syksyä!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *