Hae
Johanna Tolppola

Lepoviikko = Painajainen

Viikko on taas hurahtanut nopeasti ohi. Mullahan tällä viikolla oli lepoviikko. Ei se kauhean lepoviikolta ole kyllä tuntunut kun muita hommia on sitten ollut niin työ- kuin yksityiselämässä ihan mukavasti.

Tykkään kyllä, että on paljon ohjelmaa ja että voin olla oma tehokas itseni. 🙂

Olin sunnitellut, että tällä viikolla olisin venytellyt ja käynyt palauttavilla kävelyillä, mutta myönnän nyt kyllä, että en tehnyt mitään näistä. Vähän jopa harmittaa, etten saanut tuota aikaiseksi.

Unen laatu on myös tällä viikolla ollut todella huono. Koko kroppa on käynyt ylikierroksilla ja oon tuntenut levottomuutta ihan sielussa saakka. Johtuu varmasti siitä, että kroppa on tottunut siihen, että pääsee salille päästelemään höyryjä ja nyt kun sitä en ole tehnyt niin käyn vaan kierroksilla. On ollut ihan kammottava olo.

Huomenna pääsen salille taas tuhlaamaan tämän mun energian. 🙂

Oon loman jälkeen vältellyt vaakaa, koska kumminkin lomalla tuli herkuteltua ja varsinkin siellä Barcelonassa kroppa keräsi paljon nestettä. Nyt sitten eilen illalla uskaltauduin vaa’alle ja ilta paino oli sama kuin ennen lomaa aamupaino. Eli voitte uskoa, että olin helpottunut. Haluaisin saada kumminkin vielä tästä joku 4-5 kg pois. Tiedän, ettei se määrällisesti kuulosta paljolta, mutta se on tosi paljon mulle, koska kroppa niin htaasti suostuu mistään mun kohdalla luopumaan. En kumminkaan jaksa ottaa stressiä. Menen hyvällä fiiliksellä eteenpäin ja hiljaa hyvää tulee.

Huomenna olen vielä töissä ja sitten mulla on yksi vapaa ja sitten taas töitä. Mutta sitten seuraava viikonloppu onkin pidennetty viikonloppu.

Reilun viikon päästä pääsen paljastamaan myös yhden kivan jutun, johon olen lähtenyt mukaan.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

Ps. 1.9. julkaistaan ensimmäinen JohanOnTreenit-jakso. Käykäähän katsomassa sen traileri InstaGramissa: Johanonfitness

Tulkaa myös snapchattiin seurailemaan mun normiarkea: johanonfitness

FullSizeRender

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *