Hae
Johanna Tolppola

Viikonloppu ja Johannan&Johannan treenit

Mulla oli aivan ihana viikonloppu!

Perjantaina en tehnyt mitään erikoista. Töistä päästyäni kotiin, niin otin päiväunet ja menin aika myöhään illalla vasta salille. Herra A:n kanssa tietenkin. 😀 Oli tosi hyvä treeni. Ihan yllätyin miten hyvä, koska oon ollut nyt hieman väsyneempi ja paikkoja on vähän kolottanut.

Lauantaina aamulla mentiin A:n kanssa jättärin rappusille. A tuli lähinnä seuraksi huutelemaan, ku sillä oli reisi venähtänyt. Mulla oli hieman huono olo. Luulen, että se johtui siitä, että söin perjantaina päivän isoimman hiilarianoksen niin myöhään. Kroppa on varmaan poltellut niitä hiilareita sitten yön aikana ja kroppa ei ollut saanut tarpeeksi lepoa. Tän takia päätin vaan kävellä portaita edes takaisin sen juoksemisen sijasta.

Lauantaina päivällä mentiin käymään BodyActionissä. Ostin pancake-mixiä, vitargota ja Superhot-treenipaidan. A osti myös nätin topin. 😀

Siitä mentiin sitten keskustaan Mollyn terassille moikkaamaan meidän ystäväpariskuntaa. Käytiin myös yhdessä syömässä Vapianossa. Nyt ei kyllä tän neidin kohdalla makrot täsmänneet ihan täysin, kun tilasin caesar-salaatin. Oli hyvää!

Iltapäivällä menin salille tekemään mun cardiojalkajumpan. A jäi kotiin, koska sillä oli pientä lämpöä. Sekin treeni meni hyvin vaikka onkin aika hapottava.

Lauantaina illalla ystävä (neiti H) tuli kylään ja katsottiin elokuva. Kiva oli viettää aikaa yhdessä pitkästä aikaa! <3

Sunnuntaina mentiin aamulla taas jättärille A:n ja mun ystävän kanssa (neiti E). Nyt pystyin jo juoksemaan rappusia edes takaisin. Tai no hölkkäämään lähinnä.

Päivällä mulla oli ensimmäiset #Johanontreeni -kuvaukset. Nyt paljastan teillekin, että ensimmäinen vieras oli Johanna Hermans. Siitä treenistä ja lyhyestä haastattelusta on tulossa sitten videota ja oma postaus. Toivottavasti jo tällä viikolla. 🙂 Snapchatissähän sitten paljastan aina ennakkoon vieraat eli kannattaa sinnekin tulla seurailemaan. Tämän viikon perjantaina julkaistaan taas seuraava vieras. SC: johanonfitness Hauska, oli kun ollaan molemmat Johannia, niin kun kuvaaja sanoi, että Johanna katso tänne niin toimi heti hyvin molempiin. 😀 😀

Mahtavaa viikkoa kaikille!

FullSizeRender

IMG_8480

IMG_8487

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *