Hae
Johanna Tolppola

Arkihommia Ja Snapchat Paljastus

Nyt on sitten palattu arkeen taas ihan kunnolla. Arki on koostunut taas duunista ja treenaamisesta.

Vähän jännitti maanantaina, että miten sitä pystyy ihanan loman jälkeen orientoitumaan työntekoon. Ihana oli kumminkin huomata, että se kävikin yllättävän kivuttomasti. Tiistaina jo oli sellainen olo, että kaikki sujuu jo täysin normaalisti. 🙂

Maanantaina en mennyt treenaamaan, mutta sen jälkeen on sitten treenit ollutkin joka ikinen päivä. 

IMG_8464

Tiistaina pääsin taas Lauttasaaren Hairspottiin ja tukka kaipas kyllä huoltoa loman jäljiltä.  Saatiin taas freesattua väriä ja kuulema mun tukkakin on kivasti kasvanut! Kannattaa käydä tutustumassa heidän palveluihinsa tästä. 🙂 Suosittelen!

IMG_8431

IMG_8438

Paikat alkaa olla aika ”rikki” eli huomaan, että nyt on treenattu taas aika pitkään ilman lepoviikkoja. Varsinkin lomalla treenasin normaalia enemmän ja nyt rupee se kyllä kropassa tuntumaan. Voi olla, että pidän ensi viikolla 4 päivän tauon kovasta treenistä ja keskityn lihashuoltoon.

Valmentajakin laittoi viikolla viestiä, että voisin hieman nyt jättää noita aerobisia pois kun lomalla tein sit niitäkin. 

IMG_8474 Huvikseni tein tällaisen vertailun. Yläkuva kesäkuulta ja alakuva nyt perjantailta. 

IMG_8475

Huomaan, että kroppa on taas kerännyt aika paljon nestettä. Katotaan nyt ku kroppa sais vähän lepoa, että jos ne nesteetkin lähtis vähän liikkeelle. Mulla esim. housujen saumoistakin jää ihan mielettömät painaumat niin se kertoo, että nestettä on.

Oon ruvennut nyt päivittää snapcahttiäkin. Herra A mut sinne suostutteli ja siellä nyt sit ollaan. Moni varmaan miettii, että miten se eroaa esim. Instagramista kun jengi laittaa sinnekkin samanlaisia kuvia.

Itse haluan snapchatin kautta tuoda esiin mun omaa arkea ja mun persoonaa ihan videoin. Kuvien ja blogin kautta kohtaamiset jää tietenkin aika pintapuoliseksi. Snapchatti on mulle vähän kuin videopäiväkirja. Tottakai siinä on myös isossa roolissa herra A. Se ei perustu mulla pelkästään urheiluun ja ruokakuviin vaan sinne tuon omia ajatuksia, hauskoja ja todella outoja tilanteita sekä videota joissa ei välttämättä ole yhtään mitään järkeä. Tosikoita en suosittele mua seuraamaan, koska en ota itseäni kauhean vakavasti.  😀 Olen lapsellinen ja mulla on todella ärsyttävä ääni. 😀 Mutta hei, elämä on kivaa ja ei itseä tarvitse aina ottaa niin vakavasti. Pieni hulluttelu tekee hyvää muuten hyvin tasapainoisen ja vaativan arjen keskellä. 🙂  Mutta tottakai mitä enemmän teitä mun arki kiinnostaa, niin sitä otetumpi minä olen eli toivon, että tulette mua seuraamaan myös sinne. 🙂 Mut löytää nimimerkillä Johanonfitness (yllättäen).

FullSizeRender

Sunnuntaina kuvataan ensimmäinen Johanontreenit-jakso ja ensimmäisen vieraan paljastin nyt perjantaina snapchatissä. 🙂 Kannattaa käydä kurkkimassa.

IMG_8450

FullSizeRender

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3

 

 

 

 

 

3 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Sä kyl treenaat komeita määriä, huh ja wau!

  Ps. Kannattaisi ottaa vertailukuvat aina samanlaisessa valaistuksessa 😉

  • johannavaris kirjoitti:

   Joo niin tulee treenattua. 😀 😀 Juuh kyllä mä kehityskuvat aina pyrin ottamaan samassa kohdassa ja valolla aina kotona. Mutta silloin tällöin teen tuollaisia vertauksia ihan vaan tilannekuvista. 🙂

   • Tiina kirjoitti:

    Mut kyllähän lihaksen saamiseen saa hommia tehdäkin! Vuosia sellaiseen menee, että kroppa kehittyy. Nyt alkaa jo kunnon muotoa tulemaan, hyvä Johanna! Ja kovasti tsemiä, sulla on tinkimätön meininki. Arvostan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *