Hae
Johanna Tolppola

JohanOliLoma

Nyt on sitten viimeinenkin lomaviikko takana ja huomenna alkaa arki. Tämä viikko on mennyt huomattavasti rennommin kuin muut lomaviikot.

IMG_8174

Ostin muuten Barcasta ysäriuikkarin. 😀 En varmaan koskaan tuu pitämään, mut oli vaan niin siisti. 😀

Tiistaina kun kotiuduttiin Barcelonasta, niin käytiin heti vähän sukuloimassa ja illalla mentiin vielä elokuviin. Käytiin katsomassa Ted2. Oli todella outo elokuva, mutta myönnän, että nauroin. 😀

IMG_8151

IMG_8152

Keskiviikkona kävin huollattamassa mun kynnet. Sanoin, että haluan siniset kynnet ja tällaiset sain. Nää on taas ihan mahtavat! Käykäähän varaamassa aika omiin kynsiin! http://www.detailnails.fi / Ajanvaraukset : 045 617 4122

IMG_8165

FullSizeRender

Muina päivinä käytiin aamulenkillä tai aamurappustreeneissä. Kerran käytiin myös aamusalilla. Iltasin käytiin myös aina salilla.

Päivällä käytiin mm. ottamassa aurinkoa, kahvilla, jne.

IMG_8255

IMG_8254

IMG_8252

IMG_8299

IMG_8320

IMG_8305

Lauantaina oltiin kahvilla Cafe Regatassa ja sattumalta saatiin myös seuraa. Meidän pitkäaikainen ystävä ja hänen avopuolisonsa ja heidän ystävä liittyi mun ja herra A:n seuraan. Ei oltu nähty varmaan vuoteen. Oli ihana nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Tuli jotenkin tosi haikee fiilis kahvittelun jälkeen. Harmittaa ettei olla pidetty yhteyttä vaikka asutaan pk-seudulla molemmat. Pitää nyt ottaa tämä tavoitteeksi, että pidän enemmän yhteyttä ystäviin ja kavereihin. <3

IMG_8359

IMG_8328

Lauanataina illalla mentiin A:n kanssa syömään mun iskän luokse. Iskä grillas pihvit. Jälkkäriksi oli paistettua banaania ja rahkaa. Iskä oli ajatellut etten saa syödä jäätelöä, niin oli ostanut rahkaa sen tilalle. Olin niin otettu. Ihana iskä! <3 Kivaa oli!

Muuten ollaan vaan otettu ihan rennosti ja katsottu Netfliksiä. 😀

IMG_8382

Vähän on tyhjä olo kun lomat taas loppuu, mutta toisaalta on kyllä kiva palata arkirutiineihin. Kuten olen kertonut, että oon saanut ottaa vapaammin jos liikun enmmän, niin nyt 21 päivän sisällä oon treenannut 29 kertaa. Eli aika paljon on kyllä tullut treenattua. Nyt on sitten kiva, että voin jättää ylimääräiset treenit pois ja syödä taas ohjeiden mukaan. Se on kyllä tehnyt hyvää mielelle, että olen saanut treenata näin paljon.

IMG_8159

Koti ja aamupala. <3

FullSizeRender

Sain myös uuden ruokavalion ja treeniä lisää joten en mä joudu arkenakaan sormia pyörittelemään. 😀 Tällä hetkellä on sitten 5 salitreeniä sekä 2 rappustreeniä sekä 1 cardiojalkajumppa. 🙂

Nyt positiivisin mielin kohti syksyä! 🙂 Tsemppiä teille kaikille uuteen viikkoon!

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *