Hae
Johanna Tolppola

Biksutytöt Ulkona

Nyt on eka lomaviikko loman kakkosvaiheesta takana. Perjantaina mulla oli kahden vuoden tauon jälkeen tyttöjen ilta. Olen siis ollut kunnolla ulkona 2013 heinäkuussa. 😀

Olin valmentajilta saanut luvat lähteä ulos ja olin koko kevään ja kesän asennoitunut, että nyt nautin yhdestä illasta ilman oman tunnon tuskia. Oltiin suunniteltu tätä iltaa pitkään ja oli ihan mahtavaa, että vihdoin se toteutui.

Aamulla menin kaunistautumaan Suloon. 🙂 Mulla oli ripsihuolto ja sokeroinnit matkaa varten. Ihana oli vaihtaa kuulumisia ja olla taas hemmottelussa. Kannattaa käydä tutustumassa heidän hoitoihinsa täältä. Sulohan on muuten unisex-hoitola ja Herra A kävi tällä viikolla siellä myös. Katsoppas tästä missä hoidossa hän kävi. 😀

Kävin aamupäivällä vielä kaverin kanssa kahvilla ja sitten menin laittautumaan kotiin. Mun luokse tuli kyläilemään samalla mun täti ja kummityttö. Sain heiltä myös kyydin bilepaikalle. 😀

Meitä oli neljän hengen bikinimimmi-tiimi ja treffattiin kaikki neiti E:n luona Töölössä. Meillä oli nyyttärit eli kaikki toi jotain syötävää ja juotavaa. Oli ihana jutella, avautua, nauraa ja syödä. Ilta meni nopeasti ja lähdettiin joskus 11 maissa vasta baariin. Minnekkäs muualle kuin The Mummotunneliin. XD XD

Siellä oltiin varmaan reilu tunti ja sitten kaksi meidän mimmeistä joutui jättämään illan siihen, koska seuraavana päivänä oli ohjelmaa. Minä ja neiti C päätettiin jatkaa vielä iltaa (ei niin hyvä idea) ja lähdettiin vielä Apolloon. Maksettiin sinne 10 e sisään ja ostettiin juotavat ja molemmat todettiin, ettei vaan voi juoda enää. 😀 Siihen jäi juomat ja lähdettiin kotiin. 😀 Oon silti hyvin ylpeä itsestäni, että jaksoin näinkin pitkään. Menin kiltisti yödösällä kotiin ja pääsin nukkumaan joskus puol 3.

Mahtava ilta! Oli kivaa kyllä olla pitkästä aikaa ulkona, mutta en mä kyllä vaan kykenis tuota kauhean usein tekemään. 😀 Huomaa, että ne omat hyvät fiilikset tulee jostain aivan muualta kuin alkoholista. Silti on se vaan välillä kiva päästä tuulettumaan, vaikka edes kahden vuoden välein. 🙂

Aika hauska sattuma oli, että herra A oli koko viikonlopun polttareissa ja he olivat perjantaina tulleet Mummotunneliin myös ja me ollaan oltu siellä samaan aikaan ja viellä käyty samalla tiskilläkin ja ei oll törmätty toisiimme. 😀

Lauantaina oli vähän koomainen olo, mutta terveellinen aamupala kera supersmoothien starttasi päivän hyvin. Lauantaipäivä meni sitten linnanmäellä kummitytön ja tädin kanssa. He tulivat myös yöksi. Ihana viikonloppu siis. 🙂

Huomenna sitten lähdetään Barcelonaan! JEE! Seuratkaahan IG:ssä @johannavaris ja #johanonloma . Sinne tulee päivitystä paljon! 🙂

FullSizeRender

FullSizeRender[2]

IMG_7780

FullSizeRender[1]

IMG_7755

IMG_7616

Ei tullu illan aikana kunnon kuvaa mekosta, niin tämähän mulla oli perjantaina päällä. 

IMG_7776Lintislle lähdössä lauantaina. 🙂

 

 

 

2 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Voihan Barcelona! Ihanaa 🙂

  2. teezy kirjoitti:

    Ihana mekko mistä se on??:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *