Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Herra A: Karvanpoistajaiset

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Täällä taas Herra A huutelee uutta blogipäivitystä.

Viime kirjotuksessa menin pintaa syvemmälle. Nyt tullaan sieltä pintaa syvemmältä takaisin pinnan päälle, eli siis kirjaimellisesti iholle.

Menin ensimmäistä kertaa elämässäni karvanpoistoon. Paikkana Sulo, jossa Johanna on käynyt jo pidemmän aikaa myös mm. ripsien pidennyksessä, hieronnassa ja kasvohoidossa.

Heteromiehenä valitsin tottakai sokeroinnin, eli siis karvanpoiston; selästä, rinnasta, vatsasta ja kainaloista. Kuulemma Sulossa käy paljon miehiä Brassissa (kaikki pois), mut itellä ei vielä selkäranka riittänyt siihen, ehkä sit ens kerralla. 😉

Sokeri, jota karvanpoistossa käytetään sisältää ainoastaan sokeria, vettä, sitruunamehua ja arabikumia.

Aloitimme karvanpoiston rinnasta, joten menin selälleen hoitotuoliin, oli muuten hyvä asento. Sanoin Sulon Marialle, että saatan ottaa päikkärit, johon Maria vastas että ”niin ne on muutkin uhonnut”. 😀 Etukäteen en oikein tiennyt mitä odottaa, mutta täytyy sanoa, että se sattui paljon vähemmän kun mitä olin kauhutarinoita kuullut.

Onhan niitä mukavampiakin tuntemuksia, mutta mitä nyt ei ihminen tekisi karvattomuutensa eteen? (Vai miten se meni?)

Kainalot oli varmaan herkin paikka, mutta kyllä sekin aika pienillä kivuilla mentiin läpi. Haastetta hoitajalle anto se, kun kutian herkästi kainaloista. Selkä oli kivuttomin kohta toimenpiteessä. Ihan lastenleikkiä 😉 Koko toimenpide kesti n. 30min, eli ei siinä ei kauaa nokka tuhissut.

Lopputuloksena iho on sileä kun vauvan pylly. Tiiättekö ne Armanin ym. mainosten yläosattomat äijät? Mä näytän just niille nyt, vain six pack puuttuu. Mut oon tehny töitä tän mahan eteen!

Suosittelen kyllä kaikille äijille, varsinkin jos oot helvetin karvanen. 90% naisista ei tykkää karvoista, joten jos olet poikamies sul on paremmat tsäänssit 😉

Ja jos sä oot varattu, niin sit sul on varma saanti. Niin siis kiitosten saanti.

– Herra A

OGE, MO!

Ja muuten täältä voitte käydä varaamassa sen ajan. 🙂

DSC00473

DSC00471

DSC00454

DSC00465

DSC00460

DSC00461

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

2 kommenttia

  1. beau kirjoitti:

    No itse tykkään kun miehillä on karvoja, tosin kohtuudella tietenkin 😀 ja niin on monet muutkin naispuoliset henkilöt sanoneet. Mutta makuasia kai tuokin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *