Hae
Johanna Tolppola

Laatuaikaa Virossa

Maanantaina startattiin meidän loma suuntaamalla Tallinnaan. Meillä oli buukattu kahden yön ja kolmen päivän reissu. Hotellina tietenkin Swissotel, joka on vuosien saatossa muodostunut jo meidän kantapaikaksi. Otamme aina junior sviitin, että pääsemme executive-huoneeseen, jossa kaikki tarjoilut (lounaat, päivälliset, kahvit, herkut, coctailit jne) ovat ilmaisia. Hotellissa on myös spa ja kuntosali, joten ohjelmaa jo pelkästään hotellilla riittää mainiosti.

Yritin nyt tähän päivitykseen saada enemmän kuvia kuin tekstiä. 🙂

Näyttökuva 2015-7-28 kello 19.51.31

IMG_7539

Matka alkoi klo 8.30 maanantai-aamuna kun lähdettiin laivalla kohti Tallinnaa. Otettiin tietenkin hytti, että päästiin nukkumaan päiväunet. Saatiin ihan ikkunahytti. 😀

IMG_7541

Oltiin hotellilla jo klo 11.30 ja mentiin suoraan juomaan kaffet siellä loungessa. Maisteltiin vähän herkkuja samalla. 😀 Oli muuten ihanat maiset 28 kerroksesta.

IMG_7544

Kahvien jälkeen mentiin meidän huoneeseen, joka oli sama kuin ennenkin. Oltiin 29 kerroksessa. Huone oli aivan mahtava. Ja palvelu on muuten hyvää. Tänäänkin tuli meille huoneeseen lappu jossa kerrottiin sääennuste tälle ja huomiselle päivälle. 😀

IMG_7662

IMG_7664

IMG_7653

Päivällä käytiin shoppailemassa ja A:n piti raahata mut pois etten tuhlaa kaikkia lomarahoja. Oli vaan niin paljon kivoja juttuja!  Mä käytännössä shoppailin ja A vaan snapchattaili koko päivän. 😀 Toivon, ettei teistä kukaan mene seuraamaan A:ta snapchattiin, koska toi on vaan täysi sekopää. 😀 Jos menette niin haluan korostaa, että ei A nyt tuollainen ole koko ajan. Sanoinkin hänelle, että ei ole yhtään kiva, kun kohta koko maailma luulee (tietää) miten outo se on. XD

IMG_7575

IMG_7581

IMG_7659

IMG_7658

Illalla käytiin katsomassa paikallinen stadioni ja päätettiin, että tänne tullaan aamulla lenkille. Oli kivat maisemat ja mukava oli vaan käppäillä ympäriinsä. Meillä on myös aikamoinen kamppailu siitä, että kumman askelmittari näyttää enemmän ja A on koko ajan voitolla. Olen itse tullut siihen tulokseen, että hänellä on pakko olla vaan lyhyempi askel kuin mulla. 😀

IMG_7660

Tälläset kengät ostin!! Oon niinrakastunut näihin!

IMG_7656

 

IMG_7657

IMG_7572

Käytiinhän me treenailemassakin. A veti mulle olkapääjumpan ja hyvin meni perille. Jumpan jälkeen mentiin spahan lillumaan. Laatuaikaa! <3

Tässä nyt ekan päivän kuulumiset. Huomenna lisää. 🙂

 

 

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Hei! Minkäs hintainen tuo hotelli on yöltä? Näyttää tosi kivalta ja voisin itsekin seuraavalla kerralla kokeilla 🙂

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka, tää junior sviitto on noin 270 e / yö. 🙂 Suosittelen!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *