Hae
Johanna Tolppola

Tilannekatsaus

Nyt sitten ajattelin pitkästä aikaa antaa teillekin tilannekatsauksen tän hetkisestä kunnosta jne. Suurin osa on varmaan lukenutkin sen tekstin siitä mitä selvisi kun tutkittiin enemmän mun aineenvaihduntaa. Jos et ole vielä siitä tietoinen, niin voit käydä sen lukemassa tästä. 

Nyt sitten ollaan valmentajien ja lääkärin kanssa yritetty saada mun aineenvaihduntaa käyntiin. Pitkään paino oli noususuunnassa vaikka mitä ja miten vähän sitä ruokaa suuhuni laitoin. Paino alkoi näyttää jo hälyttävän suuria lukuja, mutta onneksi yhtäkkiä jotain tapahtui ja aineenvaihdunnassa rupesi näkymään elämisen merkkejä.

Saatiin tuossa muutama kuukausi sitten painonnousu pysäytettyä ja samoihin aikoihin paino rupesi tippumaan. Todella hitaasti, mutta kumminkin edes jotain. Toki kun näin suurista luvuista lähtee vain muutama kilo, niin eihän se nyt suurta eroa tee, mutta olen vain onnellinen, että suunta on oikea.

Tällä hetkellä kiloja on lähtenyt noin vajaa 4 kg. Ei se paljoa ole, mutta edes jotain. Ja toisaalta yritän itse miettiä että onhan se 7-8 voirasiaa.

Nyt sitten kun mulla alkoi loma, niin valmentajilta olen saanut luvan ottaa rennommin kun olen tien päällä, mutta kotona syön ohjeiden mukaan. On mulla yksi tyttöjen iltakin tiedossa, joka on täysi ihme. Viimeksi olen ollut tyttöjen kanssa ulkona 2013 heinäkuussa. 😀 Nyt kun sitten matkustelen ja otan iisimmin, niin sovittiin, että teen treenien lisäksi aerobista. Itse tätä vaadin, koska en halua aineevaihduntaa uudelleen ihan jumiin. Joten kesälomallani on tiedossa hyvää ruokaa, matkustelua, salia ja lenkkeilyä palmujen alla. 🙂 Kelpaa!

Alimmaisena on nyt kuvaa mille näytän nyt. Oli aivan ihme, että yksi ilta viime viikolla ei ollut se älytön turvotus päällä mikä normaalisti ja silloinhan heti piti napata kuva. Normaalisti mua turvottaa ihan sikana ja tällaisia kuvia ei ole toivoakaan ottaa. Ehkäpä tämäkin oli hyvä merkki. 🙂

Tässä myös kuvaa mistä olen lähtenyt liikkeelle. Eka kuva vuodelta 2010, toinen kuva on viime vuoden keväältä ennen ensimmäistä kisadiettiäni ja toinen kuva on viime vuoden syksyltä kisoistani ja vika kuva on nyt sitten viime viikolta.

Vaikkakin oma offikunto ei ole sitä mitä olin toivonut, niin onneksi sentään jotain kehitystä on tullut kun vertaa edellistä offia ja mitä olen nyt. Paino on miltei sama noissa kuvissa (toka kuva ja vika kuva).

Sain valmentajilta myös uuden ruokavalion, mutta sovittiin, että otan sen käyttöön siinä vaiheessa kun painon tippuminen pysähtyy. Ja nyt sitten voisi luulla, että siinä uudessa ruokavaliossa olisi vähemmän ruokaa, mutta eipä ole vaan enemmän. 😀 Joskus se kroppa saattaa ruveta toimimaan kun se saa enemmän ravintoa. Nyt sitten tavoitteena on, että vielä hieman siistitään tätä kuntoa eli tiputellaan vielä jonkun verran painoa pois, jos kroppa sen vaan sallii. 🙂 Itse ainakin teen kaikkeni, että näin tapahtuu, niin kuin aina.

IMG_7449

IMG_7437

 

7 kommenttia

 1. Paula kirjoitti:

  Miten olet saanut aineenvaihduntaa toimimaan? Itsellä on vähän sama ongelma.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka, ajan kanssa. Ei ole poppaskonsteja. Oikea lääkitys ja aika. Ei vieläkään toimi normaalisti mutta suunta on oikea. Aineenvaihdunnan kanssa maltti on valttia. Tsemppiä! <3

 2. Sanna kirjoitti:

  Tsiisus, oikein pahaa tekee miten paljon vedät mahaa sisään! 😀 Hartiat oikein korvissa kun niin kovasti yrittää.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka Sanna,

   Vedän noissa kaikissa niin paljon vatsaa sisään kun vaan pystyn. Niinhän se on aina bikinikuvissa jos vähänkään on ylimääräistä ja varsinkin lavalla. huh, siellä sitä vatsaa vasta saikin vetää sisälle. 😀

 3. nina kirjoitti:

  näytät kyllä tosi hyvältä! 🙂

 4. nina kirjoitti:

  meinasin muuten kuolla nauruun kun näin sun instagramissa sen videon miehestäsi… :’DD tätä lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *