Hae
Johanna Tolppola

Hemmottelua, Treeniä ja Tatuointi

Viikko on mennyt nopsaa ohi! Tällä viikolla alkuviikosta olin muutaman päivän kipeänä, mutta onneksi tauti oli lyhyt ja pääsin nopsaa takaisin töihin sekä treenien pariin.

Loppuviikosta oli sitten kirimistä treeneistä, koska alkuviikko meni penkin alle. Tällä viikolla tuli kaikki 5 salitreeniä kumminkin tehtyä ja kerran olin rappusissa ja kerran tein lenkin jossa oli sekoitettuna hiittejä sekä askelkävelyä.

Mullahan alkoi nyt mun kakkosloma eli kolme viikkoa olen nyt vapaalla herra A:n kanssa. Aivan ihanaa!! Perjantaina ei kyllä tehtykkään mitään erikoista, mutta lauantaina käytiin tsekkaa uusi hernesaaren ranta ja salaattilounaalla Munkassa. Käytiin myös Ruoholahden BA:lla ja mukaan tarttu uudet Superhot housut. 🙂

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

IMG_7507

IMG_7517

Lauantaina oltiin ajelemassa kotiin lounaalta, kun katsoin mun IG:tä ja näin siellä mainoksen, että tehdään walk in -tatuointeja Halkolaiturilla. Heitin vaan A:lle, että pitäskö hänen käydä nyt se päivämäärä jota on pitkään miettinyt ottamassa siihen rintaan. Jos ette ole lukenut vielä mitä päivämäärä A:lle tarkoittaa, niin kannttaa lukea hänen tarinansa tästä. A yllätti mut aivan täysin, koska suostui. Nyt sitten hänellä on tautointi rinnassa, joka on otettu 101-vuotiaalla laivalla. 😀

IMG_7501

 

Lauantaina illalla oli sitten taas salin aika. Olin joskus 9 illalla salilla. Eipähän ollut ruuhkaa. 🙂

IMG_7443

Tällä viikolla muuten kävin myös hemmotteluissa. Kävin taas kynsihuollossa Detailed Beauty Nailsissä, joka on Kannelmäen Kaaressa. Tehtiin oikein ihanan kesäiset kynnet, joissa mukana hieman sporttisuutta. Nää on aivan ihanat!! Menin sinne taas mun paidan kanssa ja sanoin, että haluan tätä maailmaa kynsiin ja sitähän mä sain. 🙂 Kannattaa käydä tutustumassa heidän verkkosivuihinsa tästä. Heidän IG:ssä on myös paljon heidän töitään. Sieltä kannattaa hakea inspiraatiota. 🙂

IMG_7326

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

Torstaina pääsin myös Hairspottiin freesaamaan mun tukkaa. Laitettiin tyvi ja kirkastettiin väriä. Taas kerran huippujälkeä. Laitettiin mulle vielä tällaiset ranskanletit. Sain ihan sika paljon kehuja näistä. 🙂 Jos kaipaatte luotettavaa ja ammattitaitoista kampaajaa niin suosittelen! Heidän verkkosivuihin pääsee tutustumaan tästä. 

IMG_7417

 

IMG_7486

Huomenna lähdetään Viroon!! Ihanaa!

Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia

  1. Ansku kirjoitti:

    Hei mageet kynnet, wau!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *