Hae
Johanna Tolppola

Tiimiläisten Kanssa Tiimipäivässä

Eilen mulla oli Fitfarmin tiimipäivä Tampereella. Lauantaina aamulla lähdettiin tiimiläisten kanssa ajelemaan kohti Tamperetta. Tällä kertaa itse istuin pelkääjän paikalla, joka oli kyllä luksusta! Kiitos vaan Mariannalle kuskin hommista. 😉

Meitä lähti täältä Helsingin suunnasta kolme mimmiä.  Minun lisäkseni Marianne Salminen ja Krista Seuna. Mariannen kanssa ollaan oltu samassa tiimissä jo pitkään ja Krista on medän tiimissä uusi. Matka meni nopeasti, kun juttua riitti. 🙂 Ihania naisia molemmat!! <3

Tampereella tiimipäivä vietettiin taas susiluolassa eli WFC:lla. Heti alkuun oli taas ryhmien jako ja itse valitsin olkapää/rinta-treeniryhmän. Omassa ohjelmassahan ei ole ollenkaan rintaa, joten odotin mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.

Aloitettiin rintaliikkeillä ja tehtiin kiertoharjoitteluna erilaisia liikkeitä.  Jokaista liikettä tehtiin minuutin veran, jonka jälkeen siirryttiin seuraavaan liikkeeseen. Liikkeitä taisi olla yhteensä 7 ja kierroksella oli kaksi huilauspaikkaa jossa sai huilata sen miinutin. Tätä tehtiin noin reilu 30 min. Huh. Olin aivan rikki!!

Omat ennätyksetkin paukku sitten samalla, vaikka tehtiinkin treeni kiertoharjoitteluna. Olin tehnyt jo kolme rintaliikettä putkeen ilman taukoja sen minuutin verran jokaista, jonka jälkeen oli tasapenkin vuoro. Pt pakotti sitten ottamaan 14 kg:n painot kumpaankin käteen ja sanoi että nyt tehdään näillä. Vähän aikaa yritin sanoa, että se on mahdotonta, mutta niin kuin arvata saattaa, niin spuheellani ei ollut mitään merkitystä. 😀 Siinä sitten punnerrettiin väkisin ne 14 kg:n painot ylös. Taisin omin avuin saada tehtyä kolme, mutta lopuissa toistoissa pt auttoi. Taas huomasin sen miten paljon se oma psyyke oikein rajoittaa. Olin niin tyytyväinen siihen, että sain tehtyä edes ne kolme toistoa.  Pohjalla oli kumminkin useampi sarja jo rinnalle ilman huilia ja en tosiaan ole rintaa treenannut ollenkaan. Mahtava homma! Rintatreenin jälkeen oli olkapäiden vuoro. Samalla systeemillä hapotettiin olkapäät oikein kunnolla. Oli kyllä todella hyvä treeni!

Treenien jälkeen oli tunnin huilitauko ja kiva oli vaihtaa kuulumisia tiimiläsiten kanssa. Sain paljon tsemppejä, joista tuli tosi hyvä mieli! Ihan jopa herkistyin ja joudun vähän nieleskelemään etten rupea itkemään. 😀 <3

Lopuksi oli vuorossa vielä yhteiset poseerausharjoitukset. Mukava oli posetella pitkästä aikaa ja meidän poseerausvalmentaja Sirpa oli yhtä huippu kuin aina. Posetteluja oli katsomassa myös  yksi koutseista eli Harri. Musta on todella hyvä, että hän tulee katsomaan posetteluja, koska siellähän hän parhaiten näkee miten me esiinnytään jne. Se myös nostattaa mun mielestä tiimihenkeä. 🙂

Posetteluiden jälkeen lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Oli siis todella ihana päivä. Kiitos kaikille jotka olitte siinä osallisena. <3

ps. Tulkaahan seurailemaan myös IG:hen. 🙂 Sinne tulee päivitystä joka päivä. 🙂 @johannavaris

 

IMG_7305

Krista, mä ja Marianna. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *