Hae
Johanna Tolppola

Kauneus Ei Katso Kokoa

Nyt kun blogeissa on paljon ollut keksustelua ulkonäöstä, painosta jne, niin halusin nyt vielä tunkea oman sormen tähän soppaan, mutta vähän eri näkökulmasta.

Tässä postauksessa tulee olemaan todella vähän tekstiä, koska annan kuvien puhua puoelstaan.

Olen sitä mieltä, että jokaisessa ihmisessä on kauneutta. Joissakin niin ulkoista kuin sisäistä ja valitettavasti joissakin ainoastaan ulkoista, mutta kaikissa sitä on! Arvostakaa itseänne, ja rakastakaa itseänne. Tehkää elämässä juuri niin miten te haluatte, älkääkä niin miten muut haluavat tai odottavat teidän tekevän. Pitäkää huolta terveydestänne ja arvostakaa kehoanne. Jos olette ylipainoisia ja jos haluatte pudottaa painoa, niin tehkää se itsenne ja teveytenne takia, älkääkä siksi, että sopisitte johonkin yhteiskunnan muottiin. Jos olet terve, syöt pääsääntöisesti terveellisesti ja harrastat liikuntaa, niin opi olemaan onnellinen sellaisena kuin olet. Sinä ansaitset onnen!

Haluan sanoa vielä kaikille, että te olette kauniita! Kauneus ei katso kokoa.

plus-size-model1

paige-hathaway

rosie-mercado-curvy-girls-420-631

article-2509335-197C667900000578-808_634x767

images

images7

David-Falk-Short-Model-2

female-fitness-model

 

brooklyn_decker_model-t2

1429719921-5d8b7896ac6a3d47c8b1d6fdf673eab2-1366x1951

Ashley-Graham-10-Vogue-30Sept14-pr_b

2014-olympia-weekend-womens-prejudging-report-physique-1

candice_swanepoel_33_wenn3706648

TopInbetweenies21

Kuvat: Google-kuvahaku.

3 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Ihana postaus ja kauniita kuvia! <3 Oon samaa mieltä otsikosta 🙂

  Toisesta asiasta haluan kuitenkin kommentoida ihan yleisesti, muillekin kuin kirjoittajalle että google-kuvahaun kuvat eivät ole mitenkään sallittuja lainata sellaisenaan. Onhan omat blogikuvammekin googlessa ihan siinä missä esimerkiksi nämäkin. Kuvilla on aina tekijänoikeudet jossain eikä google ole alkuperäisen kuvan lähde.

  En tosiaan pahalla kommentoi juuri sinulle Johanna vaan yleisesti kun tämä tapa on blogeissa sellainen joka mua vaivaa. On olemassa myös ilmaisia kuvapankkeja joissa on sellaisia kuvia joihin on annettu lupa käyttää niitä sosiaalisessa mediassa ym.

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Kiva kun kommentoit! KYllä itsekkin yleensä nykyisin aina käytän maksuttomia kuvapankkeja, mutta aihe oli nyt sellainen etten valitettavasti niistä kuvapankeista löytänyt aiheeseen liittyviä kuvia. Sen takia tein nyt poikkeuksen ja käytin näitä kuvia. 🙂 Katsoin tietenkin, että henkilöt oli oikeasti malleja ja kuuluisia ettei riko kenenkään yksityisyyttä. 🙂

 2. Susanna kirjoitti:

  Tarpeeksi ei voi korostaa sitä, että jokaisen pitäisi keskittyä nimenomaan tuntemaan olonsa hyväksi niissä omissa nahoissa. Treenata voi hullunkiilto silmissä, mutta jos sitä tekee itseinhon vallassa, ei mikään määräö muutosta tuo onnellisuutta.

  Tärkeintä olisi tehdä asioita nauttien, oli sitten minkä kokonen ja mallinen vaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *